Η ετήσια παρουσίαση της Apple θα πραγματοποιηθεί σήμερα 10 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδας. 

Όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής θα γίνει η παρουσίαση τριών νέων μοντέλων iPhone. Είναι πολλές οι φήμες που έχουν ακουστεί σχετικά με τον διάδοχο του iPhone XR, με αποτέλεσμα να έχουμε δημιουργήσει ήδη στο μυαλό μας μία ολοκληρωμένη εικόνα για την εμφάνιση της νέας συσκευής.  Σύμφωνα με πηγές η ονομασία των νέων iPhone θα είναι iPhone 11, iphone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

Το iPhone 11 θα είναι ο διάδοχος του iPhone XR και σύμφωνα με φήμες θα κυκλοφορήσει σε τρία νέα χρώματα και θα έχει λίγο διαφορετικό σχεδιασμό εφόσον το υλικό κατασκευής στο πίσω μέρος του θα είναι δεν θα είναι πλέον το γυαλιστερο του προκάτοχου του, αλλά όπως ακούγεται θα μοιάζει περισσότερο σε matte γυαλί, όμοιο με αυτό της πίσω όψης του Google Pixel. 

H οθόνη του σε μέγεθος και ανάλυση θα παραμείνει ίδια ενώ η κάμερα του που θα παραμείνει διπλή, θα αλλάξει σχεδιασμό και θα βρίσκεται εντός ενός τετράγωνου πλαισίου. Το λογότυπο του μήλου θα αλλάξει θέση και θα βρίσκετε κεντραρισμένο στην μέση της συσκευής, ενώ το λογότυπο που γράφει iPhone θα αφαιρεθεί εντελώς. 

Αυτές οι αλλαγές θα βοηθήσουν ώστε η πίσω όψη της συσκευής να μην είναι επιβαρυμένη με πολλά περιττά στοιχεία. Αντιθέτως αυτή η αλλαγή θα δώσει μία πιο μίνιμαλ και ισορροπημένη αίσθηση μεταξύ της νέας τεράστιας κάμερας και του λογότυπου της εταιρείας.

Τα iPhone 11 Pro και 11 Pro Max θα έχουν επίσης όμοιο σχεδιασμό με το iPhone 11 όσων αφορά την κάμερα η οποία όμως θα είναι τριπλή και το λογότυπο. Οι διαστάσεις τους θα είναι ίδιες με των προκατόχων τους. Φήμες θέλουν το iPhone 11 Pro να υποστηρίζει Apple Pencil, αφού έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από γνωστό κατασκευαστή θηκών, στις οποίες φαίνεται μία θήκη του iPhone 11 Pro που διαθέτει και θέση για Apple Pencil και τα τρία νέα μοντέλα ακούγεται πως θα διαθέτουν την δυνατότητα αντίστροφης φόρτισης, αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να φορτίζετε τα AirPods ή άλλα αξεσουάρ σας απλά ακουμπόντας τα στο πίσω μέρος της συσκευής. 

Έκπληξη ωστόσο προκαλεί το ότι η τιμή των νέων συσκευών αναμένεται να είναι χαμηλότερη από των περσινών μοντέλων.  Σύμφωνα με τελευταίες φήμες διέρρευσε μία φωτογραφία από Ταιβανέζικη εταιρεία τηλεπικοινωνιών η οποία δείχνει τις τιμές των νέων συσκευών της Apple