Αλλαγή μπαταρίας iPhone 5S

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Αλλαγή μπαταρίας iPhone 5S

battery iPhone

27battery iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  15 λεπτά
  • Εγγύηση:  1 χρόνο
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Το iPhone 5S έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητας σας. Πως θα μπορούσε να μην γίνει άλλωστε, με τις εξαιρετικές του δυνατότητες και την απλή του χρήση. Βέβαια μετά από το πρώτο διάστημα χρήσης η μπαταρία του iPhone 5S είναι φυσιολογικό να αρχίσει να φθίνει.

Βλάβη μπαταρίας iPhone 5S

Συνήθως όλες οι μπαταρίες χάνουν σημαντικά την απόδοση τους μετά την πρώτη χρονιά χρήσης τους. Τα φαινόμενα της βλάβης είναι συνήθως τα ακόλουθα:

  • Η μπαταρία κρατάει ελάχιστα
  • Συχνά η αποφόρτιση γίνεται απότομα
  • Η μπαταρία δεν μπορεί να φορτιστεί

Εάν η μπαταρία του iPhone 5S σας αρχίσει να εμφανίζει σημάδια δυσλειτουργίας, πιθανώς έχει βλάβη και χρειάζεστε αλλαγή μπαταρίας iPhone 5S.

Αποκατάσταση βλάβης

Για να επαναφέρετε την αρχική απόδοση στην αγαπημένη σας συσκευή πρέπει να αντικαταστήσουμε την παλιά σας μπαταρία με μία καινούργια. Στο iPhone-sos διαθέτουμε ποιοτικό και αποδοτικό ανταλλακτικό μπαταρίας για το iPhone 5S σας.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματα iPhone-sos

Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα αναλάβει την επισκευή της συσκευής σας. Αρχικά θα πρέπει  να επιβεβαιώσουμε την βλάβη της μπαταρίας με διάγνωση βλάβης iPhone 5S.

Εάν η βλάβη της μπαταρίας επιβεβαιωθεί, θα επιλέξετε εάν θέλετε να κάνετε αλλαγή μπαταρίας iPhone 5S. Η επισκευή γίνεται άμεσα στα εργαστήρια μας μόλις σε λίγα λεπτά.

Όλα τα εργαστήρια μας είναι ειδικά διαμορφωμένα για να προσφέρουν τον κατάλληλο χώρο για κάθε εργασία επισκευής. Όλες οι επεμβάσεις γίνονται με απόλυτη ασφάλεια σε ελεγχόμενο περιβάλλον.

Η τεχνική μας ομάδα απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς με ευρεία τεχνογνωσία και εξειδίκευση στις συσκευές iPhone. Αυτό μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε εγγύηση για κάθε μας εργασία.

Ακόμη και αν δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστη εταιρία κούριερ. Μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας από όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές τιμές στις οποίες σας προσφέρουμε τις ποιοτικές μας υπηρεσίες.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!