Επισκευή SIM card reader iPhone 5S

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή SIM card reader iPhone 5S

40 sim card reader iPhone
  • Χρόνος επισκευής: 1 μέρα
  • Εγγύηση: 5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή SIM Card Reader iPhone 5s

Για εγγυημένη και άμεση επισκευή SIM Card Reader στο iPhone 5s από μια επιτυχημένη τεχνική ομάδα, ελάτε στα iphone-sos.

Εκτός από το SIM Card Case, τη θήκη που εισάγει την κάρτα SIM στη συσκευή, υπάρχει και το SIM Card Reader. Πρόκειται για τον εσωτερικό μηχανισμό που «διαβάζει» την κάρτα σας και διαθέτει έξι επαφές πάνω στην οποία ακουμπά η κάρτα SIM. Αν κάποια ή κάποιες από αυτές τις επαφές χαλάσουν, στραβώσουν ή ξεκολλήσουν, τότε η κάρτα SIM δεν θα εφάπτεται σωστά και μπορεί να μην λειτουργεί άρτια.

Ενδείξεις βλάβης

Αν παρατηρήσετε κάποιο από τα παρακάτω φαινόμενα, το SIM Card Reader ίσως έχει υποστεί βλάβη:

  • Ένα μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται στην οθόνη “No SIM card”
  • Παρατηρείται αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο 3G
  • Δε μπορείτε να κάνετε ή να δεχτείτε τηλεφωνικές κλήσεις

Για να είστε σίγουροι ότι η βλάβη οφείλεται στο μηχανισμό SIM Card Reader και όχι στην ίδια τη SIM, δοκιμάστε μια διαφορετική κάρτα SIM. Εάν το πρόβλημα παραμένει τότε, η συσκευή σας iPhone 5s χρειάζεται επισκευή.

Αντιμετώπιση βλάβης

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες βλάβες αφού χωρίς τον μηχανισμό ανάγνωσης της κάρτας SIM, του SIM Card Reader, η συσκευή σας δεν έχει πρόσβαση στην κινητή τηλεφωνία, που είναι μία από τις βασικότερες λειτουργίες της.

Θα πρέπει άμεσα να δρομολογήσετε την επίσκεψή σας σε ένα από τα καταστήματά μας iphone-sos για να αντικαταστήσουμε το χαλασμένο μηχανισμό SIM Card Reader.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του iphone-sos

Απευθυνθείτε σε έναν από τους έμπειρους τεχνικούς μας για να του εξηγήσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Το πρώτο πράγμα που πραγματοποιούμε πριν από κάθε επισκευή είναι ο λεπτομερής έλεγχος της συσκευής σας για να είμαστε σίγουροι για την προέλευση της βλάβης. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε για την έρευνά μας και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Αν στην περίπτωση του SIM Card Reader η αντικατάσταση του θα λύσει το πρόβλημα, τότε θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας και θα συνεχίσουμε στην επισκευή.

Τα ανταλλακτικά μας κορυφαίας ποιότητας, πλήρως αποδοτικά και ανθεκτικά. Άμεσα η συσκευή θα σας ξαναζωντανέψει, αποκτώντας πρόσβαση στη SIM.

Οι υπηρεσίες και οι επισκευές μας συνοδεύονται πάντα από εγγύηση καλής εργασίες και έχουν τις καλύτερες και πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!