Επισκευή δόνησης iPhone 5S

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή δόνησης iPhone 5S

27 vibrator-buzer iPhone
  • Χρόνος επισκευής: 10 λεπτά
  • Εγγύηση: 5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή δόνησης iPhone 5s

Επισκεφτείτε τα iphone-sos για αξιόπιστη επισκευή του μοτέρ δόνησης του iPhone 5s.

Ο μηχανισμός δόνησης είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό στις περισσότερες συσκευές κινητών, που χρησιμεύει στο να ειδοποιεί τον χρήστη για μια εισερχόμενη κλήση ή ένα μήνυμα. Συχνά συμπληρώνει τον ήχο κλήσης σε ένα θορυβώδες περιβάλλον. Ορισμένες φορές όμως η συσκευή είναι σε σίγαση με ενεργοποιημένη μόνο τη δόνηση, ιδιαίτερα σε χώρους που απαγορεύονται οι ήχοι (όπως ένας κινηματογράφος). Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στο ευρύ κοινό αλλά και σε ειδικές ομάδες χρηστών που παρουσιάζουν μερική ή ολική απώλεια ακοής.

Περιγραφή βλάβης

Μπορεί να μην το ανακαλύψετε αμέσως, αλλά υπάρχει πιθανότητα, μετά από πτώση ή πρόσκρουση της συσκευής σας, το μοτέρ της δόνησης να υποστεί βλάβη ή να αποκολληθεί από τη μητρική πλακέτα.

Αν έχετε το iPhone 5s στην τσέπη σας, ενώ περπατάτε στον δρόμο, χωρίς τη δόνηση, δεν θα μπορέσετε να αντιληφθείτε την εισερχόμενη κλήση, ούτε κάποια άλλη ειδοποίηση. Το ίδιο θα συμβεί και σε χώρους που επιβάλλεται η απενεργοποίηση των ήχων. Χωρίς ήχο και δόνηση, θα ενημερωθείτε για τις ειδοποιήσεις την επόμενη φορά που θα κοιτάξετε την οθόνη της συσκευής σας και όχι τη στιγμή που σας καλούν.

Αντιμετώπιση βλάβης

Η αντικατάσταση του μοτέρ δόνησης είναι η λύση που σας προτείνουμε στην περίπτωση βλάβης. Αφού διαπιστωθεί ότι αυτή είναι η αιτία του προβλήματος, θα σας ενημερώσουμε για την χρονική διάρκεια της επισκευής αλλά και για το κόστος του ανταλλακτικού και θα ζητήσουμε την άδειά σας για τη συνέχεια. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα ολοκληρώσει την απαιτητική διαδικασία, ώστε να έχετε σύντομα τη συσκευή σας iPhone 5s στα χέρια σας.

Ελάτε στο πλησιέστερο εργαστήριο iphone-sos

Αναλαμβάνουμε κάθε επισκευή iPhone 5s, με την μεγαλύτερη ασφάλεια και κορυφαία αποτελεσματικότητα. Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία έχετε κατά τη διάρκεια της επισκευής. Χρησιμοποιούμε τα πλέον αποδοτικά ανταλλακτικά της αγοράς, σε προσιτές τιμές, χαρακτηριστικά που μετατρέπουν την επίσκεψή σας σε μια ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!