Επιλέξτε τη βλάβη της iPad 5 (9.7″/2017) συσκευής σας

Επισκευή iPad 2017

Για άλλη μια φορά η Apple έκανε την υπέρβαση με το πανίσχυρο και εντυπωσιακό iPad 2017. Η πρακτικότητα του το καθιστά εξαιρετικά χρήσιμο και είναι πιθανό να το χρειάζεστε παντού μαζί σας! Εάν και η ποιότητα του είναι υψηλή, σε περίπτωση πτώσης η χτυπήματος μπορούν εύκολα να προκληθούν τραυματισμοί στην συσκευή σας. Μην ανησυχείτε όμως! Στο iphone-sos, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για οποιαδήποτε περίπτωση βλάβης αντιμετωπίζετε!

Εγγυημένη επισκευή iPad 2017

Στο iphone-sos, θα βρείτε πλήρως καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό το οποίο είναι πάντα στην διάθεση σας να σας προσφέρει λύσεις και να επισκευάσει οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζετε. Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία, ώστε να μπορούμε να φιλοξενήσουμε και να αναλάβουμε την επισκευή του αγαπημένου σας iPad με σιγουριά και ασφάλεια. 

Στο iphone-sos θα βρείτε λύσεις για όλα τα προβλήματα, μερικά από τα πιο συνηθισμένα που αναλαμβάνουμε είναι: 

  • Σπασμένη οθόνη iPad 2017
  • Αλλαγή μπαταρίας iPad 2017
  • Αλλαγή πίσω όψης iPad 2017
  • Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad 2017
  • Επισκευή θύρας φόρτισης iPad 2017

Κορυφαία ανταλλακτικά 

Σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας. Στο iphone-sos το τμήμα προμηθειών μας φροντίζει πάντα ώστε να επιλέγει τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς. Κριτήρια επιλογής είναι η μέγιστη απόδοση τους, η ανθεκτικότητα και η συμβατότητα τους. Σε όλες τις επισκευές που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όλες οι εργασίες μας συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.