Επιλέξτε τη βλάβη της iPad mini 3 συσκευής σας

Το νέο iPad mini 3 έχει γίνει γνωστό ως το νέο mini με την οθόνη retina display. Το μικρού μεγέθους tablet, σίγουρα εντυπωσιάζει με την εξαιρετική του οθόνη. H Apple κατάφερε να μας προσφέρει 324 Pixel ανά ίντσα, στην οθόνη των 7,9 ιντσών. Τα χρώματα και τα γραφικά είναι εξίσου ποιοτικά λόγω του νέου τετραπύρηνου επεξεργαστή γραφικών.Είναι λογικό να έχετε συνέχεια μαζί σας την εξαιρετική συσκευή που υποστηρίζει αμέτρητες εφαρμογές και παιχνίδια. Ένα απρόσμενο χτύπημα ή μία πτώση όμως μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στην αγαπημένη σας συσκευή. Το iphone-sos μπορεί να σας προσφέρει αποτελεσματική λύση.

Στο iphone-sos αναλαμβάνουμε κάθε τύπου επισκευή iPad mini 3, μερικές από αυτές είναι:

  • Σπασμένη οθόνη iPad mini 3
  • Δυσλειτουργική οθόνη αφής
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Αλλαγή Home Button
  • Επισκευή κεραίας Wi-Fi

Εγγύηση εργασίας

Τα εργαστήρια μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και ειδικά κατασκευασμένα για την επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών με ασφάλεια. Διαθέτουμε όλα τα εξειδικευμένα εργαλεία που απαιτούνται για την επιτυχημένη επισκευή iPad mini 3. Για κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε στο iphone-sos σας παρέχουμε εγγύηση σωστής λειτουργίας.

Εμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί 

Η τεχνική μας ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου. Τα χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης προστέθηκαν στην εκπαίδευση και την κατάρτιση μας. Σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου τεχνικές υπηρεσίες και εγγυημένη επισκευή iPad mini 3.