Επισκευή home button κεντρικού κουμπιού iPad mini 3

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή home button κεντρικού κουμπιού iPad mini 3

home button cable iPad

40 home button cable iPad
  • Χρόνος επισκευής:  τηλ
  • Εγγύηση:  1 χρόνος
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή home button iPad mini 3

Αν το home button του iPad mini 3 σας έχει πάθει βλάβη, τα iphone-sos σας προσφέρουν άμεση και ασφαλή επισκευή, σε οικονομικές τιμές, προσιτές σε όλους.

Συγχαρητήρια, έχετε ένα από τα καλύτερα φορητά tablet της αγοράς, με χαρακτηριστικά που θα ζήλευαν laptop και υπερσύγχρονα smartphones. Η οθόνη retina, ο εξαιρετικός σχεδιασμός του, η δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματο δίκτυο και σε δίκτυο GPS, οι δυο κορυφαίες κάμερες, ο λιτός σχεδιασμός του και η πρακτικότητα στη χρήση του λόγω του iOS, είναι μερικά μόνο από τα ατού του iPad mini 3.

Όπως και οι περισσότερες συσκευές της Apple, έτσι και το iPad mini 3 διαθέτει ελάχιστα φυσικά πλήκτρα, αφού οι περισσότερες λειτουργίες πραγματοποιούνται μέσα από την οθόνη αφής. Ένα από αυτά τα πλήκτρα είναι το Home Button, το οποίο είναι ένα από τα πλήκτρα που χρησιμοποιείται κατά κόρον. Λόγω της συχνής χρήσης, το πλήκτρο αυτό μπορεί να φθαρεί ή να υποστεί κάποια ανεπανόρθωτη βλάβη που θα πλήξει τη λειτουργικότητα της συσκευής.

Ενδείξεις βλάβης

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα βλάβης του Home Button στο iPad mini 3 είναι τα εξής:

  • Το κουμπί λειτουργεί κατά διαστήματα
  • Χρειάζεται μεγάλη πίεση για να λειτουργήσει
  • Δεν λειτουργεί καθόλου

Το iPad mini 3 χάσει τη λειτουργικότητα του λόγω της βλάβης του Home Button και θα χρειαστεί άμεση αντικατάσταση.

Επίλυση του προβλήματος

Η αντικατάσταση του ελαττωματικού Home Button είναι μια συνηθισμένη διαδικασία για τους πολύπειρους τεχνικούς των iphone-sos. Όμως πρόκειται για μια ιδιαίτερα απαιτητική εργασία, αφού για να αφαιρεθεί ο μηχανισμός πρέπει να αφαιρεθεί η οθόνη του iPad mini 3. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να μας εμπιστευτείτε για τη φροντίδα του χαλασμένου σας tablet.

Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο iphone-sos

Στις επισκευές μας χρησιμοποιούμε τα κορυφαία ανταλλακτικά, επιλεγμένα προσεκτικά με βάση τη λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα και την συμβατότητα με τις συσκευές της Apple. Οι οικονομικές μας τιμές θα σας ενθουσιάσουν αλλά και ο χρόνος παράδοσης είναι πάντα σύντομος, αφού γνωρίζουμε πόσο απαραίτητο είναι για εσάς το iPad mini 3.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!