Επιλέξτε τη βλάβη της iPad 1 σας

Επισκευή-οθόνης-iPhone-5S
Επισκευή-βρεγμένου-iPhone-5S
Αλλαγή-μπαταρίας-iPhone-5S
Όλες οι επισκευές για iPad 1

Επισκευή iPad 1

H επισκευή iPad 1 είναι από τις πιο δύσκολες. Αυτό οφείλεται στην κουμπωτή οθόνη του, που δεν επιτρέπει το άνοιγμα της χωρίς εξειδικευμένα εργαλεία. Αν ωστόσο είχατε την ατυχία να σας πέσει το iPad 1 και να σπάσει ή να ραγίσει η οθόνη και το digitizer του, δεν χρειάζεται να σας πιάσει πανικός. Σίγουρα δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία για να αγοράσετε καινούργια συσκευή, αφού στο iPhone-SOS μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την επισκευή iPad 1.

Ποιοτική επισκευή iPad 1

Στο iphone-sos αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η συσκευή σας, μερικα απο τα πιο συνηθισμένα είναι:

  • Σπασμένη οθόνη iPad 1
  • Δυσλειτουργική οθόνη αφής
  • Προβληματική μπαταρία
  • Αλλαγή Home Button
  • Επισκευή κεραίας Wi-Fi

Έμπειρο τεχνικό προσωπικό

Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και τη δεξιότητα να επέμβουν στη συσκευή σας με επιτυχία. Θα ελέγξουμε τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουμε για την απαραίτητη επισκευή iPad 1.

Ποιοτικά ανταλλακτικά

Πραγματοποιούμε κάθε επισκευή iPad 1 χρησιμοποιώντας αποκλειστικά μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά που διαθέτουμε, τα οποία και εξασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα που αντέχει στο χρόνο.

Θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή iPad 1 γρήγορα και σωστά. Παράλληλα, θα καθαρίσουμε τη συσκευή σας με ειδικά προϊόντα και εξοπλισμό, ώστε να σας παραδώσουμε ένα iPad 1 που θα είναι καλύτερο από καινούργιο! Κι όλα αυτά, σε πολύ οικονομικές τιμές.