Επισκευή power cable iPad 1

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή power cable iPad 1

power cable iPad

33power cable iPad
  • Χρόνος επισκευής: Τηλ
  • Εγγύηση: 5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Το iPad 1 διαθέτει το λεγόμενο power cable, που δεν είναι κάτι άλλο παρά μια καλωδιοταινία που φέρει τρία από τα πλήκτρα της συσκευής σας: το power button, με το οποίο ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε τη συσκευή, το volume button, με το οποίο αυξομειώνετε την ένταση, και το silent button, με το οποίο επιτυγχάνετε σίγαση της συσκευής. Όπως καταλαβαίνετε, η καλωδιοταινία αυτή υφίσταται συχνή χρήση, γι’ αυτό και είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να φθαρεί και να μη λειτουργεί όπως πρέπει.

Σε αυτή την περίπτωση, μην ανησυχήσετε: Στο εργαστήριό μας έχουμε την εμπειρία και τα ανάλογα ανταλλακτικά για να πραγματοποιήσουμε επισκευή power cable iPad 1 και να αλλάξουμε το προβληματικό αυτό εξάρτημα με καινούργιο. Φέρτε λοιπόν τη συσκευή σας στο εργαστήριό μας, όπου οι καταρτισμένοι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας θα την ελέγξουν και θα σας ενημερώσουν αν πράγματι είναι απαραίτητη η επισκευή power cable iPad 1. Αν ναι, θα σας πληροφορήσουν ποιο είναι το κόστος και ο χρόνος που απαιτούνται για την επισκευή power cable iPad 1.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πραγματοποιούμε την επισκευή power cable iPad 1 αποκλειστικά με ποιοτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά που θα εξασφαλίσουν την άψογη λειτουργία της συσκευής σας σαν να είναι καινούργια.
Και βέβαια, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!