Υπηρεσίες Λογισμικού

Καλύπτουμε μεγάλο αριθμό προβλημάτων software των iphone, ipad, ipod γρήγορα, άμεσα και οικονομικά.

Οι υπηρεσίες επισκευών λογισμικού διαρκούν περίπου από 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες. Ενδέχεται, σε ορισμένες περιπτώσεις να διαρκέσει περισσότερο ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η συσκευή.

Εάν για οποιαδήποτε λόγο δεν μπορέσουμε να επισκευάσουμε τη συσκευή, σας την επιστρέφουμε χωρίς χρέωση.

Unlock/Jailbreak iphone:

Προσφέρουμε υπηρεσίες unlock/jailbreak.

Η διαδικασία του jailbreak είναι  ένα ξεκλείδωμα του συστήματος αρχείων της συσκευής ώστε να μπορεί ο χρήστης να έχει δικαίωμα εγκατάστασης εφαρμογών και βελτιώσεων που δεν είναι διαθέσιμες στο App Store (3rd party apps) ή να τροποποειεί το κινητό του αισθητικά (π.χ. να αλλάζει θέματα, ήχους κλπ).

Κλειδωμένο Iphone: Αν το τηλεφωνό σας δεν αναγνωρίζει τις sim στην Ελλάδα ή το έχετε αγοράσει από το εξωτερικό, μπορούμε να προβούμε στο ξεκλείδωμα του  iphone, ώστε να είναι 100% λειτουργικό στην Ελλάδα.

Αναβάθμιση iphone Firmware:

Οι υπηρεσίες αναβάθμισης αφορούν την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της apple (ios), τη δυνατότητα χρήσης όλων των νέων λειτουργιών και την επανεγκατάσταση των επαφών, των φωτογραφιών και της μουσικής.

Επίλυση Error Codes:

Επιδιορθώνουμε προβλήματα λογισμικού και error codes που εμφανίζονται στο κινητό σας ή στην ταμπλέτα σας. Τα προβλήματα αυτά εμφανίζονται συνήθως όταν προσπαθείτε να κάνετε αναβάθμιση ή επαναφορά της συσκευής μέσω του itunes (παραδείγματα error 1013, error 3194 κλπ)

Επίδειξη και Εγκατάσταση Iphone (εκπαίδευση):

Κατόπιν ραντεβού μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας να εγκαταστήσουμε ή εσείς στο δικό μας με το laptop σας,  και να ρυθμίσουμε το τηλέφωνό σας. Σας μαθαίνουμε να χρησιμοποιείται το itunes και να συγχρονίζεται τη συσκευή σας, ώστε να εξασφαλίζεται αντίγραφα ασφαλείας για τις φωτογραφίες, τα αρχεία μουσικής και τις επαφές σας.

Άλλες Υπηρεσίες:

Εγκατάσταση εφαρμογών  (best jailbreak applications & tweaks in cydia) , ρύθμιση email, συγχρονισμός επαφών με gmail, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και μεταφορά δεδομένων στον υπολογιστή σας.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε υπηρεσίες υπολογιστών:

Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, εγκατάσταση και αποκατάσταση λογισμικού (format), εγκατάσταση βοηθητικών προγραμμάτων, εγκατάσταση περιφερειακών και software (Microsoft Windows & Office, Antivirus, Firewall, Nero, Itunes, κ.λπ.)