Επιλέξτε τη συσκευή σας

Επισκευή iPad Air
Επισκευή iPad Air
Επισκευή iPad Air
Επισκευή iPad Air
Επισκευή iPad Air
Επισκευή iPad mini 2
Επισκευή iPad mini 2
Επισκευή iPad mini 2
Επισκευή iPad mini
Επισκευή iPad 4
Επισκευή iPad 4
Επισκευή iPad 4
Επισκευή iPad 3
Επισκευή iPad 2
Επισκευή iPad 1

Επισκευή iPad

Επιλέξτε ένα από τα πέντε μοντέλα iPad της Apple, για να μάθετε ποιες επισκευές πραγματοποιούμε γι’ αυτό στο iPhone-SOS.

  1. Επισκευή iPad mini: Το μικρότερο σε διαστάσεις μοντέλο της Apple είναι και το πιο δύσκολο να επισκευαστεί το ευαίσθητο LCD panel, οι ατελείωτες μικροσκοπικές βίδες, η μεγάλη ποσότητα συγκολλητικών υλικών και το μικρό μέγεθος της συσκευής κάνουν την επισκευή του μία εργασία που μόνο εξειδικευμένοι τεχνικοί μπορούν να πραγματοποιήσουν.
  2. Επισκευή iPad 4: Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να επιδιορθώσει το καινούργιο Tablet της Apple έχει να αντιμετωπίσει μία πολύ σκληρή εργασία. Η σχεδίαση της συσκευής είναι τέτοια που μόνο έμπειροι τεχνικοί μπορούν να επιτύχουν την ασφαλή επισκευή της.
  3. Επισκευή iPad 3: Το εσωτερικό σχέδιο της συσκευής είναι ουσιαστικά παρόμοιο με του iPad 2. Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν όλες της αναγκαίες γνώσεις για να πραγματοποιήσουν με επιτυχία κάθε επιδιόρθωση.
  4. Επισκευή iPad 2: Αυτό το μοντέλο iPad διαθέτει μπροστινή και πίσω κάμερα. Η κατασκευή του είναι εξαιρετικά λεπτή, πράγμα που καθιστά πολύ δύσκολη την επισκευή του. Η μεγαλύτερη δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι αυτή η συσκευή δεν έχει βίδες, που σημαίνει ότι, για να ανοίξει, πρέπει να ξεκολλήσει το digitizer.
  5. Επισκευή iPad 1: Στο μοντέλο αυτό iPad είναι εφικτή κάθε επισκευή. Ούτε αυτό διαθέτει βίδες, όμως μπορούμε να ξεκουμπώσουμε όλο το μπροστινό σύστημά του με τα εξειδικευμένα εργαλεία που διαθέτουν οι ηλεκτρονικοί μας τεχνικοί.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για κάθε επισκευή iPad χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ποιοτικά και ανθεκτικά ανταλλακτικά. Θα επισκευάσουμε το iPad σας γρήγορα και σωστά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τέλος, προσφέρουμε εφ’ όρου ζωής εγγύηση για τις οθόνες LCD και τις οθόνες αφής όλων των μοντέλων.