Επιλέξτε τη βλάβη της iPad Pro 12.9 (2015) συσκευής σας

Επισκευή iPad Pro 12.9 (2015)

To iPad Pro 12.9 (2015), είναι το πρώτο iPad της Apple, με οθόνη 12.9 ιντσών. Το πρωτοποριακό μέγεθος της οθόνης του με ανάλυση 2048 x 2732 pixels εντυπωσιάζει! Η απόδοση του είναι επίσης καταπληκτική αφού φοράει τον Α9Χ επεξεργαστή και ακόμα μετά από τις όσες αναβαθμίσεις λογισμικού έχουν γίνει η ταχύτητα του είναι φοβερή. 

Εγγυημένη επισκευή iPad Pro 12.9 (2015)

Το iphone-sos, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή του iPad σας με σιγουριά και ασφάλεια. Διαθέτουμε πλήρως καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό το οποίο μπορεί να αναλάβει κάθε τύπου επισκευή του iPad Pro 12.9 (2015) και να σας εγγυηθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Μερικές απο τις πιο συχνές βλάβες που αναλαμβάνουμε στο iphone-sos είναι:

  • Σπασμένη οθόνη iPad 12.9 (2015)
  • Αλλαγή μπαταρίας 
  • Αλλαγή πίσω όψης
  • Επισκευή θύρας φόρτισης 

Πανελλαδική κάλυψη

Σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε το κατάστημα μας, σας δίνουμε την δυνατότητα να αποστείλετε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν μέσω courier. Εμείς αναλαμβάνουμε την άμεση επισκευή της και σας την ξαναστέλνουμε πίσω πλήρως λειτουργική. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να μας καλέσετε και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καθοδηγήσει και θα σας απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα!

Κορυφαία ανταλλακτικά

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για κάθε επισκευή iPad Pro 12.9 (2015), χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας. Στο iphone-sos επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς! Κριτήρια επιλογής μας είναι να σας προσφέρουν την καλύτερη απόδοση, συμβατότητα και ανθεκτικότητα ώστε να είμαστε σίγουροι πως για κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλες οι επισκευές που αναλαμβάνουμε συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.