Επιλέξτε τη συσκευή σας

Επισκευή iPod touch 4g
Επισκευή iPod touch 3g
Επισκευή iPod touch 2g

Επισκευή iPod

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω τρία μοντέλα iPοd touch της Apple, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις επισκευές οθόνης και digitizer που αναλαμβάνουμε γι’ αυτό στο iPhone-SOS.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για το iPod touch το εργαστήριό μας δεν αναλαμβάνει άλλες βλάβες πέρα από τη θραύση της οθόνης LCD και του ψηφιοποιητή, σε περίπτωση που σας πέσει κάτω κατά λάθος. Δεν έχετε λοιπόν παρά να επιλέξετε το μοντέλο iPod που σας ενδιαφέρει και να μάθετε λεπτομέρειες για το χρόνο και το κόστος της επισκευής του.

Αν η συσκευή iPod σας έχει υποστεί κάποια άλλη βλάβη ή ζημιά, οι τεχνικοί μας θα το ελέγξουν, χωρίς να εγγυόμαστε την άμεση επισκευή του, αφού το εργαστήριό μας δεν διαθέτει όλη την γκάμα των απαραίτητων ανταλλακτικών.

Σε περίπτωση που μπορείτε να περιμένετε ωστόσο, θα παραγγείλουμε το αναγκαίο ανταλλακτικό και θα επισκευάσουμε το iPod σας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για κάθε επισκευή iPοd χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ποιοτικά ανταλλακτικά. Θα επισκευάσουμε το iPad σας γρήγορα και σωστά, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

  • Επισκευή service ipοd Αθήνα
  • Διαθέτουμε την καλύτερη ανταλλακτική οθόνη και digitizer για ipοd 2g ipod 3g και ipod 4g
  • Εγγύηση καλύτερης τιμής ποιότητας
  • Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε ανταλλακτικό μας
  • Μας ενδιαφέρει να ξανάρθετε για αυτό είμαστε πάντα ειλικρινείς μαζί σας