Επιλέξτε τη βλάβη της iPhone 8 συσκευής σας

Άμεση και αποτελεσματική επισκευή του iPhone 8.

Επισκεφτείτε το εργαστήριο iphone-sos ή στείλτε την συσκευή σας μέσω courier στο κατάστημα μας. Στο iphone-sos επισκευάζουμε το iphone 8 σας άμεσα και οικονομικά, χρησιμοποιώντας πάντα ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, ωστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη διάρκεια ζωής, την ανθεκτικότητα και την απόδοση τους! 

Το τεχνικό μας προσωπικό διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να ανταπεξέλθει σε κάθε δύσκολη βλάβη μπορεί να προκύψει στο iPhone 8 σας. Η τεχνολογική κατάρτιση της ομάδας μας σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που διαθέτουμε, αποτελούν εγγύηση για την επισκευή του iPhone 8. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές απο τις επισκευές που αναλαμβάνουμε:

  • Αλλαγή οθόνης Retina & Digitizer iPhone 8
  • Επισκευή βρεγμένου iPhone 8
  • Αλλαγή μπαταρίας iPhone 8

Διαθέτουμε: 

Εγγυημένες υπηρεσίες

Πολύχρονη εμπειρία στις επισκευές και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια τα οποία μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε για την ασφάλεια και την επιδιόρθωση του iPhone 8 σας. Οι επισκευές πραγματοποιούνται στο συντομότερο δυνατόν χρονικό διάστημα.

Κορυφαία ανταλλακτικά 

Χρησιμοποιούμε πάντα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηση για την αντοχη τους και την υψηλη αποδοτικοτητα τους. 

Εγγυημένες επισκευές

Εγγύηση υπηρεσιών. Προσφέρουμε εγγυηση σε όλες τις επισκευές μας, έτσι ώστε να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση που προκύψει κάποιο ελαττωματικό υλικό. 

Πανελλαδική κάλυψη

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όπου και αν βρίσκεστε! 

Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο κατάστημα μας, μπορείτε να αποστείλετε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν μέσω της εταιρείας courier που συνεργαζόμαστε, απλά καλέστε μας τηλεφωνικά και θα σας ενημερώσουμε για τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε.

Σε περίπτωση που έχετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε μαζί μας και οι εκπρόσωποι μας θα χαρούν να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία.