Επιλέξτε τη βλάβη του iPad Air σας

Επισκευή οθόνης iPad Air
Αλλαγή μπαταρίας iPad Air

Επισκευή iPad Air

Η σειρά των πετυχημένων tablet της Apple εμπλουτίστηκε με την προσθήκη του νέου iPad Air. Όπως κάθε άλλη φορά το νέο iPad είναι εμφανώς βελτιωμένο από το προηγούμενο μοντέλο. Η οθόνη έχει μέγεθος 9,7 ίντσες και αποδίδει ανάλυση 2048 x 1536 pixel. Ακόμη η απόδοση του tablet είναι κορυφαία καθώς έχει νέο ισχυρότερο επεξεργαστή καθώς και το μειωμένο πάχος της συσκευής εντυπωσιάζει. Η πρακτικότητα της συσκευής την καθιστά εξαιρετικά χρήσιμη και είναι πιθανό να την χρειάζεστε παντού μαζί σας. Εάν και η ποιότητα της συσκευής είναι υψηλή, χρειάζεται προσοχή για να αποφευχθούν τραυματισμοί της, που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη. Αλλά ακόμη και στην περίπτωση βλάβης, υπάρχει λύση.

Εγγυημένη επισκευή iPad Air στο iphone-sos

Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι στην διάθεση σας για να εξυπηρετήσουν όποτε το χρειάζεστε. Η κατάρτιση και η εξειδίκευση μας, έχει ως αποτέλεσμα την επιτυχημένη επισκευή iPad Air.

Μερικές από τις λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι οι παρακάτω:

  • Αλλαγή οθόνη LCD iPad Air
  • Αλλαγή οθόνης αφής (digitizer) iPad Air
  • Αντικατάσταση LCD & Digitizer iPad Air
  • Αλλαγή μπαταρίας

Εγγύηση εργασίας

Όλες οι επισκευές φιλοξενούνται στα ειδικά σχεδιασμένα εργαστήρια μας. Όλοι οι πάγκοι εργασίας είναι αντιστατικοί και τα εργαλεία μας είναι εξειδικευμένα. Οι εργασίες ολοκληρώνονται πάντα με ασφάλεια και επιτυχία.

Σας περιμένουμε στο κοντινότερο εργαστήριο iphone-sos

Πανελλαδική κάλυψη

Ακόμη και στην περίπτωση που δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας έχετε την δυνατότητα να μας αποστείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι καθιερωμένη και ακολουθείτε σε όλες τις περιπτώσεις.

Αρχικά θα χρειαστεί να κάνουμε διάγνωση της βλάβης στο εργαστήριο μας. Έπειτα σας ενημερώνουμε για την κατάσταση του tablet και για τις διαθέσιμες λύσεις. Εσείς επιλέγετε τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος σας. Μετά από δική σας εντολή προχωρούμε στην επισκευή της συσκευής σας.

Οι εγγυημένες υπηρεσίες μας προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επωφεληθείτε από τον ασυναγώνιστο συνδυασμό τιμής και ποιότητας του iphone-sos.