Επισκευή microphone iPad Air

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή microphone iPad Air

microphone iPad Air

45microphone iPad Air
  • Χρόνος επισκευής: Τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή μικροφώνου iPad Air

Άμεση και οικονομική επισκευή μικροφώνου iPad Air, σε όλα τα εργαστήρια iphone-sos από την εξειδικευμένη και έμπειρη τεχνική ομάδα μας.

Πολλές είναι οι εφαρμογές του iPad Air που χρησιμοποιούν το μικρόφωνο. Μεταξύ αυτών είναι οι ηχογραφήσεις και οι βιντεοκλήσεις. Εάν για κάποιο λόγο αυτό δυσλειτουργεί δεν θα μπορέσετε να κάνετε χρήση αυτών των χρήσιμων και διασκεδαστικών apps και η λειτουργικότητα του iPad Air θα μειωθεί.

Ενδείξεις βλάβης

Εάν το μικρόφωνο έχει υποστεί βλάβη λόγω φθοράς ή μιας πτώσης της συσκευής, τότε θα παρατηρήσετε τα εξής συμπτώματα:

Ο ήχος δεν αναπαράγεται καθαρά

Ο ήχος ακούγεται διακεκομμένα

Ο ήχος δεν ακούγεται καθόλου

Δεν είναι δυνατή η εγγραφή ήχου

Οι εγγραφές γίνονται με ψηφιακό θόρυβο

Ο ήχος έχει κακή ποιότητα.

Αν συντρέχει οποιαδήποτε από τις παραπάνω ενδείξεις, τότε αυτό σημαίνει ότι το μικρόφωνο του iPad Air έχει κάποια βλάβη που απαιτεί άμεση επισκευή.

Επίλυση της βλάβης

Το τεχνικό μας προσωπικό είναι σε θέση να επιλύσει κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει η συσκευή σας. Συγκεκριμένα για την επισκευή μικροφώνου iPad Air, απαιτείται να πραγματοποιηθεί ένας διαγνωστικός έλεγχος και στη συνέχεια η αντικατάσταση του χαλασμένου μικροφώνου αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Θα ενημερωθείτε για το κόστος και το κόστος της επισκευής ώστε να προχωρήσουμε στην αλλαγή μόνο με τη συγκατάθεσή σας.

Σας περιμένουμε στα εργαστήρια iphone-sos

Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής, επιλέξτε το πλησιέστερο εργαστήριο iphone-sos. Σε διαφορετική περίπτωση ή αν αδυνατείτε να μετακινηθείτε, μπορείτε να αποστείλετε τη συσκευή σας με courier, εντελώς δωρεάν. Όταν η βλάβη αποκατασταθεί, θα σας επιστρέψουμε με τον ίδιο τρόπο το iPad Air στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Επωφεληθείτε από τις προσιτές τιμές μας στις επισκευές iPad Air και εμπιστευτείτε τις επιλογές της ομάδας μας σε ανταλλακτικά που είναι πλήρως αποδοτικά και συμβατά με τη συσκευή σας. Κάθε ανταλλακτικό συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας, ώστε να είστε 100% σίγουροι για την επισκευή της αγαπημένης σας συσκευής.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!