Επισκευή dock connector iPad Air

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή dock connector iPad Air

dock connector iPad Air

49dock connector iPad Air
  • Χρόνος επισκευής:  Τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα στη φόρτιση ή στη σύνδεση του iPad Air με τον υπολογιστή σας; Τότε επισκεφτείτε τα iphone-sos για σίγουρη επισκευή σε οικονομικές τιμές.

Ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματα για τη σωστή λειτουργία του iPad Air αλλά και σχεδόν κάθε συσκευής iOS της Apple είναι το dock connector. Είναι η θύρα φόρτισης αλλά και συγχρόνως το μέσο σύνδεσης της συσκευής σας με τον υπολογιστή.

Συμπτώματα βλάβης

Επειδή το dock connector χρησιμοποιείται καθημερινά για τη φόρτιση της συσκευής, η μη προσεκτική χρήση της ή η φθορά λόγω χρόνου μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα ή ακόμη και απενεργοποίηση της λειτουργίας της. Για παράδειγμα, μπορεί να παρουσιαστούν τα εξής συμπτώματα:

  • Αδυναμία φόρτισης
  • Αδυναμία σύνδεσης με τον υπολογιστή μέσω του καλωδίου

Για οποιαδήποτε ένδειξη σαν τις παραπάνω, η επισκευή dock connector στο iPad Air είναι επιβεβλημένη .

Επίλυση της βλάβης

Αν δεν δρομολογήσετε άμεσα την επισκευή, σύντομα η συσκευή σας θα κλείσει λόγω έλλειψης μπαταρίας και δεν θα μπορέσετε να την ανοίξετε μέχρι να τη φορτίσετε ξανά. Η αντικατάσταση του χαλασμένου dock connector με ένα νέο ανθεκτικό ανταλλακτικό είναι η μοναδική λύση που θα επαναφέρει τη χαμένη λειτουργικότητα στο iPad Air.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα εργαστήρια iphone-sos

Ελάτε στο πλησιέστερο εργαστήριο iphone-sos για να ελέγξουμε τη συσκευή σας. Απευθυνθείτε στο έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας για να περιγράψετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το iPad Air.

Ο συνεργάτης μας θα ξεκινήσει άμεσα έναν διαγνωστικό έλεγχο και θα εντοπίσει το πρόβλημα. Σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση με νέο ανταλλακτικό, θα χρησιμοποιηθούν όλα τα κατάλληλα εργαλεία και τα πιο αποδοτικά εξαρτήματα ώστε το iPad Air να επιστραφεί στα χέρια σας σαν καινούριο.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επισκευή iPad Air αλλά και των υπόλοιπων εξαιρετικών συσκευών της Apple, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με εγγύηση καλής λειτουργίας για όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!