Επισκευή antenna Wi-Fi iPad Air

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή antenna Wi-Fi iPad Air

antenna wifi iPad Air

45antenna wifi iPad Air
  • Χρόνος επισκευής:  Τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad Air
Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε ασύρματο δίκτυο με το iPad Air σας, τότε επισκεφτείτε τα iphone-sos για να σας προτείνουμε επισκευή κεραίας Wi-Fi.
Το πρώτο πράγμα που κάνατε όταν αποκτήσατε το κορυφαίο tablet της αγοράς ήταν να συνδεθείτε ασύρματα με το Wi-Fi του σπιτιού σας ή της εργασίας σας. Κι αυτό γιατί η δυνατότητα σύνδεσης στο internet σε υψηλές ταχύτητες, σε ασύρματο δίκτυο, είναι ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του iPad Air.
Η κεραία Wi-Fi που βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευής σας αναλαμβάνει να στέλνει το ασύρματο σήμα από τον δρομολογητή (router/modem) στο tablet. Η κεραία μπορεί να υποστεί κάποια βλάβη μετά από πτώση ή κάποιο χτύπημα και να μην καταφέρνει να συνδεθεί ασύρματα. Άλλος ένας παράγοντας δυσλειτουργίας είναι η σκόνη και η υγρασία καθώς η φθορά λόγω του χρόνου.
Ενδείξεις βλάβης
Αν υπάρχει πρόβλημα στην κεραία για το ασύρματο δίκτυo Wi-Fi τότε θα παρατηρήσετε:
• Αδυναμία στο σήμα
• Αδυναμία εύρεσης δικτύων Wi-Fi
• Απότομη διακοπή της σύνδεσης
Εάν έχετε πρόβλημα με το Wi-Fi, τότε θα χρειαστείτε άμεσα επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad Air.
Επίλυση της βλάβης
Για να επιλυθεί η βλάβη θα πρέπει να αφαιρεθεί η ελαττωματική κεραία και να αντικατασταθεί με μία καινούρια. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στις επισκευές μας είναι επιλεγμένα με προσοχή, με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την υψηλή απόδοση και αντοχή τους.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα εργαστήρια iphone-sos
Δεν υπάρχει ιδανικότερο περιβάλλον για την επισκευή του αγαπημένου σας tablet iPad Air ή και των άλλων συσκευών της Apple από τα υπερσύγχρονα εργαστήρια iphone-sos. Θα μείνετε ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση αλλά και την εγγυημένη και οικονομική επισκευή της κεραίας του Wi-Fi.
Μπορείτε να έλθετε αυτοπροσώπως σε ένα από τα εργαστήριά μας ή να στείλετε τη συσκευή με courier, χωρίς καμία δική σας χρέωση. Η συσκευή σας θα επισκευαστεί και θα σας επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο, στον χώρο που θα μας υποδείξετε.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!