Επισκευή SIM card reader iPad Air

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή SIM card reader iPad Air

55 sim card reader iPad Air
  • Χρόνος επισκευής:  τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
[/fusion_text]

Επισκευή SIM card reader iPad Air

Άμεση, εγγυημένη και στην καλύτερη τιμή της αγοράς επισκευή SIM card reader iPad Air, από τα εργαστήρια iphone-sos, που πρωτοπορούν σε κάθε επισκευή iPad και iPhone.

Χωρίς την κάρτα SIΜ, το iPad Air δεν έχει δυνατότητα να συνδεθεί στο διαδίκτυο, μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που έχετε επιλέξει. Η κάρτα SIM τοποθετείται σε μια ειδική είσοδο και στη συνέχεια, με την ενεργοποίησή της, συνδέεται με τα διαθέσιμα δίκτυα. Η είσοδος αυτή διαθέτει ένα εξάρτημα που ονομάζεται SIM card reader και «διαβάζει» την κάρτα. Στην ουσία, πρόκειται για έξι μεταλλικές επαφές πάνω στην οποίες εφάπτεται η κάρτα. Αυτό το εξάρτημα μπορεί να φθαρεί ή να χαλάσει λόγω μιας πτώσης.

Ενδείξεις της βλάβης

Αν υπάρχει πρόβλημα με τη SIM Card Reader, τότε θα το καταλάβετε σχεδόν αμέσως. Για παράδειγμα:

Δεν θα έχετε δυνατότητα σύνδεσης με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Θα εμφανίζεται μήνυμα σφάλματος.

Η κάρτα δεν θα αναγνωρίζεται.

Πρώτα από όλα, δοκιμάστε να εισάγετε μια άλλη κάρτα για να είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα δεν αφορά την κάρτα SIM. Αν τα προβλήματα επιμένουν, τότε πρέπει να δρομολογήσετε μια επισκευή SIM Card Reader iPad Air.

Επίλυση της βλάβης

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας προτείνει την αντικατάσταση της χαλασμένης SIM Card Reader με ένα νέο ανθεκτικό και αποδοτικό ανταλλακτικό. Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στις επισκευές μας είναι κορυφαίας ποιότητας και είναι πλήρως συμβατά με τις συσκευές iPad Air.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα iphone-sos

Σας περιμένουμε για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε για τη διαδικασία της επισκευής. Οι προσιτές τιμές, το επαγγελματικό περιβάλλον, η υψηλής ποιότητας υλικοτεχνική υποδομή, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί και η καλή διάθεση και επικοινωνία με τους πελάτες μας, θα σας ενθουσιάσουν.

Είμαστε στη διάθεση σας και μέσω τηλεφώνου για να σας προτείνουμε λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το iPad Air.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!