Επισκευή SIM card reader iPad mini 2

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή SIM card reader iPad mini 2

sim card reader iPad

33 sim card reader iPad
  • Χρόνος επισκευής:  τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή SIM card reader iPad mini 2

 

Άμεση και αποτελεσματική επισκευή SIM Card Reader iPad mini 2, στα εργαστήρια iphone-sos, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Αν και συνήθως συνδέεται το μικρό αλλά θαυματουργό iPad mini 2 σας στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi, πολλές φορές, βρίσκεστε μακριά από ένα ασύρματο δίκτυο και έχετε την ανάγκη να συνδεθείτε μέσω δικτύου 3G. Για το λόγο αυτό, υπάρχει ένα SIM card reader το οποίο διαβάζει την κάρτα SIM σας για να μπορέσετε να συνδεθείτε χωρίς κανένα πρόβλημα. Πλέον, τα πακέτα δεδομένων είναι αρκετά προσιτά και οι ταχύτητες εντυπωσιακά μεγάλες για να μην αποκτήσετε μια κάρτα SIM για το iPad mini 2.

Λόγω της συχνής χρήσης του όμως, μπορεί να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσετε μια βλάβη στo SIM card reader του iPad mini 2.

 

Ενδείξεις βλάβης

Αν το iPad mini 2 σας έπεσε από τα χέρια ή προσέκρουσε κατά λάθος σε κάποιο σταθερό σημείο, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσλειτουργίες:

  • Η κάρτα SIM δεν αναγνωρίζεται
  • Η οθόνη αναγράφει μήνυμα σφάλματος “No SIM card”
  • Δεν έχετε τη δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο 3G

Με τέτοιου είδους προβλήματα, θα είναι αδύνατο να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω 3G και θα περιοριστεί η λειτουργικότητα της συσκευής σας σε σύνδεση μόνο μέσω Wi-Fi. Αν το SIM card reader έχει βλάβη, τότε αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να αναγνωσθεί η κάρτα SIM.

 

Αντιμετώπιση βλάβης

Η αντικατάσταση του χαλασμένου SIM card reader είναι η λύση στο πρόβλημά σας. Μην ανησυχείτε όμως! Η εξειδικευμένη τεχνική μας ομάδα έχει πλούσια εμπειρία σε επισκευές iPad mini 2 αλλά και σε όλες τις συσκευές της Apple και χρειάζεται να την εμπιστευτείτε για την πλήρη αποσυναρμολόγηση της συσκευής σας.

Μόλις επιβεβαιωθεί η βλάβη, ένας τεχνικός μας θα σας ενημερώσει για την κατάσταση, την προτεινόμενη λύση, το κόστος και το χρόνο που θα απαιτηθεί για την επισκευή.

Ελάτε στα iphone-sos

Σε κάθε επισκευή χρησιμοποιούμε ανθεκτικά και πλήρως συμβατά με τη συσκευή σας ανταλλακτικά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από τον επαγγελματισμό, την ταχύτητα αλλά και την οικονομική τιμή στις επισκευές, σε όποιο εργαστήριο iphone-sos κι αν επιλέξετε.

 

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!