Επισκευή antenna 3G iPad mini 2

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή antenna 3G iPad mini 2

antenna 3g iPad

55 antenna 3g iPad
  • Χρόνος επισκευής:  τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
[/fusion_text]

Επισκευή antenna 3G iPad mini 2

Άμεση και αποτελεσματική επισκευή antenna 3G iPad mini 2, στα εργαστήρια iphone-sos, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Όταν επιλέγατε το iPad mini 2, φυσικά γνωρίζατε ότι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο, είτε μέσω Wi-Fi, είτε μέσω 3G. Αν και το προτιμότερο και οικονομικότερο, είναι να συνδέεστε ασύρματα στο internet, πολλές φορές αυτό δεν είναι εφικτό, οπότε η χρήση του 3G δικτύου είναι απαραίτητη. Για να συνδεθείτε θα χρειαστείτε μια ειδική κάρτα SIM, η οποία θα ενεργοποιήσει το 3G και θα συνδεθεί στο δίκτυο της επιλογής σας μέσω της εσωτερικής κεραίας του iPad mini 2. Αυτή η κεραία, είναι πιθανό να υποστεί κάποια βλάβη, και να σας στερήσει τη δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Ενδείξεις βλάβης

Παρατηρήστε προσεκτικά τη λειτουργία της συσκευής σας iPad mini 2 και εντοπίστε ενδείξεις βλάβης για την κεραία 3G:

  • Το σήμα χάνεται ή δεν είναι αρκετά δυνατό
  • Δεν έχετε τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο

Χωρίς σύνδεση μέσω 3G στο διαδίκτυο, θα πρέπει να αναζητήσετε Wi-Fi δίκτυο, για να έχετε πρόσβαση. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο και με την επισκευή της κεραίας 3G, θα μπορείτε να έχετε internet παντού και πάντα.

Αντιμετώπιση βλάβης

Με την παραλαβή της συσκευής σας, ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα διεξάγει ένα έλεγχο για να εντοπίσει τη βλάβη. Αν χρειαστεί αλλαγή της κεραίας 3G, θα χρησιμοποιηθεί ένα ανταλλακτικό, προσεκτικά επιλεγμένο για την αντοχή και την κορυφαία απόδοσή του. Σύντομα, το iPad mini 2 θα επιστρέψει στα χέρια σας, πλήρως επισκευασμένο, με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Σας περιμένουμε στα iphone-sos

Δεν υπάρχει λόγος να στερείστε τη σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω 3G, αφού υπάρχει η λύση της επισκευής της κεραίας 3G του iPad mini 2. Στα εργαστήριά μας διαθέτουμε το κατάλληλο περιβάλλον για κάθε είδους επισκευή συσκευών της Apple και το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει πολυετή πείρα αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία για αποτελεσματικές επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!