Επισκευή antenna wifi iPad 2

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή antenna wifi iPad 2

antenna wifi iPad

33antenna wifi iPad
  • Χρόνος επισκευής:  Τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Αν χρησιμοποιείτε το iPad 2 για τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο ή για τη σύνδεσή σας σε επαγγελματικά ή άλλα δίκτυα, τότε σίγουρα χρειάζεστε την άψογη λειτουργία της κεραίας wifi. Αν λοιπόν παρατηρήσετε ότι δεν έχετε πια καλή σύνδεση ή ότι δεν έχετε καθόλου σύνδεση, τότε χρειάζεστε επισκευή κεραίας wifi iPad 2. Μην ξεχνάτε ότι η κεραία του Wi-Fi είναι παράλληλα και κεραία για το Bluetooth σας.

Η κεραία αυτή βρίσκεται ακριβώς δίπλα και δεξιά από το home button και ευθύνεται για το wifi σήμα της συσκευής σας. Αν μας φέρετε το iPad 2 σας, οι τεχνικοί μας θα φροντίσουν να πραγματοποιήσουν το σχετικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι απαραίτητη η επισκευή antenna wifi iPad 2. Αν ναι, θα αντικαταστήσουμε την κεραία σας με μια καινούργια, που θα αποκαταστήσει το σήμα της συσκευής σας.

Στο εργαστήριό μας (Ιουλιανού 50, στην Αθήνα) θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή antenna wifi iPad 2 αντικαθιστώντας τα απαραίτητα εξαρτήματα αποκλειστικά με ποιοτικά ανταλλακτικά, που, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στις συσκευές iPad, θα σας εξασφαλίσουν ποιοτικό αποτέλεσμα για πολύ καιρό. Όσο για το κόστος, πραγματοποιούμε την επισκευή antenna wifi iPad 2 στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!