Επιλέξτε τη βλάβη της iPhone 11 Pro συσκευής σας

Επισκευάζουμε άμεσα και εγγυημένα οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζετε στο iPhone 11 Pro σας. 

Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια iphone-sos διαθέτουμε κατάλληλο εξοπλισμό και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επισκευή οποιασδήποτε βλάβης iPhone και μπορεί να διαχειριστή κάθε τύπου πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το iPhone 11 Pro σας.

 Μερικές απο τις βλάβες που αναλαμβάνουμε είναι: 

  • Αλλαγή οθόνης iPhone 11 Pro
  • Αλλαγή πίσω όψης iPhone 11 Pro
  • Επισκευή ακουστικού iPhone 11 Pro
  • Επισκευή βάσης φόρτισης, μικροφώνου iPhone 11 Pro
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 11 Pro

Καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό

Διαθέτουμε μία εξαιρετική τεχνική ομάδα, που διαθέτει όλη την υλικοτεχνική υποδομή για κάθε επισκευή. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο αλλα και η γενικότερες γνώσεις μας πάνω στις συσκευές Apple, αποτελούν εγγυημένα χαρακτηριστικά για ένα άρτιο και επιτυχημένο αποτέλεσμα για κάθε επισκευή iPhone 11 Pro.

Κορυφαία υλικά

Σε κάθε μία από τις επισκευές που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε υλικά κορυφαίας ποιότητας, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ποιότητα που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Εγγύηση

Κάθε εργασία μας συνοδεύεται με εγγύηση καλής λειτουργίας. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας ανταλλακτικών και της έμπειρης τεχνικής μας ομάδας αποτελούν εγγύηση για κάθε επισκευή iPhone 11 Pro και όχι μόνο.

Πανελλαδική κάλυψη

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε το εργαστήριο μας, μπορείτε να στείλετε την συσκευή σας σε εμάς εντελώς δωρεάν, μέσω της courier που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας και θα σας καθοδηγήσουμε για το κάθε βήμα που θα ακολουθήσουμε ώστε να γίνει η επισκευή του iPhone 11 Pro σας.