Επισκευή dock connector iPad Air

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή dock connector iPad Air

dock connector iPad Air

49dock connector iPad Air
  • Χρόνος επισκευής:  Τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή power, volume, silent cable iPad Air

Αν έχετε παρατηρήσει δυσλειτουργίες στη χρήση των τριών φυσικών πλήκτρων power, volume, silent button, τότε επισκεφτείτε τα iphone-sos για άμεση και εγγυημένη επισκευή.

Τα τρία πλήκτρα, power, volume, silent, είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη σωστή λειτουργία της συσκευής σας αφού δίνουν εντολές για την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση, τη ρύθμιση του ήχου ή τη σίγαση της συσκευής.

Συμπτώματα βλάβης

Τα power, volume, silent button εφάπτονται σε μια καλωδιοταινία η οποία με τη συχνή χρήση μπορεί να φθαρεί ή να κοπεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα το καταλάβετε επειδή

Τα πλήκτρα δεν θα λειτουργούν καθόλου.

Ο χρόνος αντίδρασης των πλήκτρων θα είναι αργός.

Τα πλήκτρα θα λειτουργούν κατά περιόδους.

Η επισκευή power, volume, silent cable iPad Air είναι επιβεβλημένη, αν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα.

Επίλυση βλάβης

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επισκευή της συσκευής από εξειδικευμένους τεχνικούς. Στα iphone-sos, η απαιτητική αυτή εργασία γίνεται κάτω από εξαιρετικά προσεκτικές συνθήκες αφού η συσκευή αποσυναρμολογείται εντελώς για να αντικατασταθεί το ελαττωματικό εξάρτημα.

Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια iphone-sos είναι επιλεγμένα με βάση την ποιότητά τους και τη συμβατότητα με τις συσκευές iPad Air, πάντα με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα εργαστήρια iphone-sos

Επισκεφτείτε ένα από τα εργαστήρια iphone-sos ή στείλτε μας τη συσκευή σας με courier εντελώς δωρεάν. Από εσάς χρειαζόμαστε μια μικρή περιγραφή του προβλήματος, πριν διεξάγουμε έναν διαγνωστικό έλεγχο. Αν εντοπιστεί πρόβλημα και ανάγκη αντικατάστασης κάποιου εξαρτήματος, θα ενημερωθείτε σχετικά ώστε να έχουμε την έγκρισή σας για τη συνέχεια.

Οι τιμές μας είναι πάντα οικονομικές και προσανατολισμένες στις ανάγκες των πελατών μας. Ο χρόνος επισκευής power, volume, silent cabe iPad Air είναι πάντα ο μικρότερος δυνατός, ώστε να έχετε σύντομα στα χέρια σας το αγαπημένο σας tablet, σαν καινούριο.

Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στις επισκευές iPad Air αλλά και να σας δώσουμε συμβουλές καλής χρήσης των Apple συσκευών σας.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!