Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini 3

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini 3

front camera iPad

40front camera iPad
  • Χρόνος επισκευής:  Τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini 3

Όλες οι φορητές συσκευές της Apple διαθέτουν καταπληκτικές κάμερες που, μεταξύ άλλων, τις μετατρέπουν σε υπερσύγχρονες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες. Συγκεκριμένα με την κάμερα του iPad mini 3 που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης σας, μπορείτε να τραβήξετε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την μπροστινή κάμερα για να κάνετε βιντεοκλήσεις με τους φίλους σας μέσω Facetime, Skype και άλλων εφαρμογών.

Ενδείξεις βλάβης

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην μπορείτε να αποχωριστείτε ούτε λεπτό το αγαπημένο σας tablet. Οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του αφού η έντονη χρήση μπορεί να προκαλέσει πτώσεις ή χτυπημάτα. Μια βλάβη της μπροστινής κάμερας ίσως παρουσιάσει τα εξής συμπτώματα:

Οι φωτογραφικές λήψεις είναι χαμηλής ποιότητας

Υπάρχουν «μαύρα» σημεία στις φωτογραφίες

Η λήψη βίντεο αργεί να ξεκινήσει

Δεν λειτουργεί η εφαρμογή της κάμερας

Αν έχετε παρατηρήσει τέτοιου είδους δυσλειτουργίες τότε κατά πάσα πιθανότητα χρειάζεστε επισκευή της μπροστινής κάμερα του iPad mini 3.

Αντιμετώπιση βλάβης

Μόλις διαπιστώσετε τη βλάβη, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα εργαστήριά μας για να σας προτείνουμε μια λύση. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα αναλάβει τη φροντίδα της συσκευής σας, ξεκινώντας με τη διάγνωση της βλάβης. Αν κριθεί απαραίτητη η αντικατάσταση της μπροστινής κάμερας, θα ενημερωθείτε για το κόστος και τη διαδικασία και αφού έχουμε την σύμφωνη γνώμη σας, θα προχωρήσουμε στην επισκευή.

Ελάτε σε ένα κατάστημα iphone-sos

Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο κατάστημα iphone-sos.

Στα καταστήματα iphone-sos διαθέτουμε όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και το κατάλληλο περιβάλλον για επισκευές υψηλής ποιότητας σε όλες τις συσκευές της Apple.
Σε κάθε επισκευή χρησιμοποιούμε κορυφαία ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και πλήρως συμβατά με τη συσκευή σας. Εκτός από την ταχύτητα στις επισκευές, την ποιότητα στις υπηρεσίες και την ευγένεια στις συναλλαγές, θα μείνετε πλήρως ευχαριστημένοι και από τις προσιτές τιμές, σε όλα τα εργαστήρια iphone-sos.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!