Επισκευή δόνησης iPhone 5C

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή δόνησης iPhone 5C

27 vibrator-buzer iPhone
  • Χρόνος επισκευής: 10 λεπτά
  • Εγγύηση: 5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή δόνησης iPhone 5C

Εξασφαλισμένη και έγκυρη επισκευή του μηχανισμού δόνησης του iPhone 5c, σε όλα τα εργαστήρια iphone-sos.

Λειτουργία της δόνησης

Η μητρική πλακέτα του αγαπημένου σας iPhone 5c διαθέτει έναν μικρό κινητήρα-μοτέρ, από όπου προέρχεται η δόνηση της συσκευής. Μετά από κάποιο χρόνο χρήσης, το μοτέρ μπορεί να μη λειτουργεί καλά ή να υποστεί κάποια ζημιά μετά από πτώση.

Η δόνηση μας παρέχει μια πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα λειτουργία. Χάρη σε αυτή, μπορούμε να θέτουμε το κινητό μας σε σίγαση για να μην ενοχλούμε τους άλλους (π.χ. στον κινηματογράφο) αλλά χάρη στη δόνηση να μην χάνουμε τις ειδοποιήσεις μας για μηνύματα, κλήσεις κλπ. Το ίδιο ισχύει και σε τοποθεσίες με πολύ θόρυβο, όταν έχουμε τη συσκευή στην τσέπη μας. Η δόνηση μας ειδοποιεί και πάλι και δεν χάνουμε ούτε μια κλήση. Όταν ο μηχανισμός δεν λειτουργεί, λόγω αποκόλλησης από τη μητρική πλακέτα, θα σταματήσει και η δόνηση. Τότε η επισκευή του χαλασμένου εξαρτήματος κρίνεται απαραίτητη, ώστε η συσκευή σας να ανακτήσει τη χαμένη λειτουργικότητά της.

Αντιμετώπιση βλάβης

Στα iphone-sos, διαθέτουμε όλα τα ανταλλακτικά που είναι απαραίτητα στις επισκευές iPhone 5c και iPhone γενικότερα. Αν προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του ελαττωματικού μοτέρ, για την επισκευή της δόνησης iPhone 5c,  τότε θα χρησιμοποιήσουμε ένα ολοκαίνουριο εξάρτημα πλήρους απόδοσης και αποτελεσματικότητας. Κάθε επισκευή μας στα iphone-sos συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας του ανταλλακτικού.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια iphone-sos

Απευθυνθείτε στην έμπειρη τεχνική μας ομάδα για να εξηγήσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Με τα εξειδικευμένα εργαλεία και τις ειδικές γνώσεις, στο κατάλληλο περιβάλλον, οι τεχνικοί μας θα φροντίσουν τη συσκευή τους, επισκευάζοντας το μοτέρ δόνησης και αντικαθιστώντας το με ένα καινούριο.

Επωφεληθείτε των οικονομικών μας τιμών και της δυνατότητας να αποστείλετε τη συσκευή σας με courier, εντελώς δωρεάν, στα εργαστήρια iphone-sos. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε απορία που έχετε για τη διαδικασία της επισκευής και όχι μόνο.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!