Επισκευή jack cable iPhone 5C

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή jack cable iPhone 5C

27 jack cable iPhone
  • Χρόνος επισκευής: 40 λεπτά
  • Εγγύηση: 5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή Dock connector – Mic – Jack cable iPhone 5c

Εξαιρετικά γρήγορη και υψηλής ποιότητας επισκευή Dock connector – mic – Jack Cable στο iPhone 5c, από την καλύτερη τεχνική ομάδα των iphone-sos.

Το τριπλό εξάρτημα που βρίσκεται στην κάτω πλευρά της συσκευής σας είναι το dock connector – mic – jack cable. Πρόκειται για την τριπλή υποδοχή για τη θύρα φόρτισης, την είσοδο των ακουστικών και το ηχείο του μικροφώνου. Πίσω από την επιφάνεια της συσκευής κρύβεται μια καλωδιοταινία που αν χαλάσει επηρεάζεται η λειτουργικότητα και των τριών προαναφερθέντων θυρών. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι η συσκευή θα πρέπει να επισκευαστεί από κάποιον έμπειρο τεχνικό, με τα κατάλληλα εργαλεία και στο ιδανικό περιβάλλον.

Ενδείξεις βλάβης

Αν παρατηρήσετε τις παρακάτω ενδείξεις βλάβης, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας:

  • Δυσκολία στη φόρτιση, στον συγχρονισμό με το iTunes ή στη σύνδεση με υπολογιστή.
  • Αδυναμία εγγραφής ήχου, προβλήματα στις τηλεφωνικές κλήσεις.
  • Μη ενεργοποίηση της αναπαραγωγής από τα ακουστικά

Εμπιστευτείτε τα iphone-sos για την κατάλληλη επισκευή, αν εντοπίσατε ένα από τα παρακάτω συμπτώματα.

Αντιμετώπιση βλάβης

Η βλάβη αντιμετωπίζεται με αντικατάσταση του φθαρμένου εξαρτήματος με ένα καινούριο ανταλλακτικό κορυφαίας ποιότητας. Χωρίς καθυστερήσεις, οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να αναλάβουν αυτή την απαιτητική εργασία, με το καλύτερο αποτέλεσμα, στις πιο οικονομικές τιμές.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια iphone-sos

Σας περιμένουμε, μαζί με τη συσκευή σας, στο πλησιέστερο εργαστήριο iphone-sos για να σας προτείνουμε προσιτές και άμεσες λύσεις για την επισκευή dock connector –mic – jack cable του iPhone 5c. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα φροντίσει να εντοπίσει τη βλάβη και θα σας προτείνει μια άμεση λύση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Αν κριθεί απαραίτητη η αντικατάσταση του φθαρμένου ανταλλακτικού, θα σας γίνει γνωστό το κόστος και η χρονική διάρκεια της επισκευής και θα ζητηθεί η άδειά σας για τη συνέχεια.

Εάν και εφόσον συμφωνείτε, θα προχωρήσουμε στην αλλαγή του dock connector – mic –jack cable με ένα ολοκαίνουριο ανθεκτικό ανταλλακτικό που θα είναι πλήρως συμβατό με τη συσκευή σας iPhone 5c.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για όλες τις επισκευές iPhone που αναλαμβάνουμε, τα ανταλλακτικά μας είναι επιλεγμένα από έμπειρους τεχνικούς στο τμήμα προμηθειών, με γνώμονα την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!