Επισκευή βρεγμένου iPod 4g

 • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
 • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
 • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
 • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
 • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή βρεγμένου iPod 4g

logic board iPοd

40logic board iPοd
 • Χρόνος επισκευής:  Τηλ
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
[/fusion_text]

To iPod touch 4G είναι πραγματικά μια πολύτιμη συσκευή, καθώς μ’ αυτήν μεταφέρετε παντού όλη τη μουσική σας και όχι μόνο. Αν ωστόσο έχετε την ατυχία να βραχεί ή να πέσει μέσα σε νερό η συσκευή σας, μη σας κυριεύσει το άγχος, αφού στο εργαστήριό μας αναλαμβάνουμε την επισκευή βρεγμένου iPod touch 4G.

Τι πρέπει να κάνετε αν βραχεί η συσκευή σας

Yπάρχουν κάποιες ενέργειες ζωτικής σημασίας που πρέπει να κάνετε εσείς, πριν φτάσει η συσκευή σας στα χέρια μας και προχωρήσουμε στην επισκευή βρεγμένου iPod touch 4G σας. Αυτό που πρέπει πάση θυσία να αποτρέψουμε είναι η οξείδωση των κυκλωμάτων του. Για το σκοπό αυτό δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 • Απενεργοποιήστε αμέσως τη συσκευή.

 • Στραγγίξτε το νερό.

 • Τυλίξτε τη σε απορροφητικό χαρτί.

Ύστερα στείλτε με κούριερ ή φέρτε τη συσκευή σας στο εργαστήριό μας, όπου οι έμπειροι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας θα αναλάβουν την αποκατάσταση της ζημιάς και την επισκευή βρεγμένου iPod touch 4G.

Προσοχή: για το σκοπό αυτό απαιτούνται εξειδικευμένα εργαλεία, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, γι’ αυτό μην εμπιστευτείτε οπουδήποτε τη συσκευή σας, και κυρίως μην προσπαθήσετε να την επισκευάσετε μόνοι σας.

 

Τι δεν πρέπει να κάνετε αν βραχεί η συσκευή σας

 

 • Σε καμία περίπτωση μη θέσετε το iPod touch 4G σας σε λειτουργία, γιατί αν διοχετευτεί ρεύμα στα βρεγμένα του κυκλώματα, η ζημιά θα είναι πιθανόν μη αναστρέψιμη και η επισκευή βρεγμένου iPod touch 4G αδύνατη.

 • Μη χρησιμοποιήσετε για το στέγνωμα της συσκευής πηγές έντονης θερμότητας (πιστολάκι, φούρνο, καλοριφέρ κ.λπ.), γιατί η υπερθέρμανση μπορεί να του προξενήσει επίσης μεγαλύτερη ζημιά.

 • Μην καθυστερήσετε: ο χρόνος εδώ είναι κρίσιμος για την επισκευή βρεγμένου iPod touch 4G.

Επομένως, σας περιμένουμε το συντομότερο δυνατό στο εργαστήριό μας (Ιουλιανού 50, Αθήνα), για να ελέγξουμε τη συσκευή σας και να προχωρήσουμε άμεσα στην αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί.

Η χρέωση για την επισκευή βρεγμένου iPod touch 4G εξαρτάται από το αν η συσκευή σας είναι επισκευάσιμη καθώς και από τα ανταλλακτικά που τυχόν θα χρειαστούν, εφόσον έχουν υποστεί ζημιά συγκεκριμένα ηλεκτρονικά μέρη του.

Οι πιθανότητες επισκευής σε αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν συνήθως το 70% και εξαρτώνται απόλυτα από το πόσο άμεσα θα έχουμε τη συσκευή σας στα χέρια μας.

 

Όπως όλες τις επισκευές μας, θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή βρεγμένου iPod touch 4G γρήγορα και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!