Επισκευή βρεγμένου iphone 3GS

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή βρεγμένου iphone 3GS

logic board iPhone

40logic board iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  τηλ
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
[/fusion_text]

Αν είχατε την ατυχία να σας βραχεί το iPhone 3GS, πρέπει να ενεργήσετε άμεσα και σωστά, γιατί αλλιώς υπάρχει περίπτωση η συσκευή σας να υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά. Συγκεκριμένα, ο κίνδυνος που απειλεί τη συσκευή iPhone 3GS όταν αυτή βραχεί, είναι η οξείδωση της πλακέτας της. Αυτήν πρέπει να προλάβετε λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα.

Τι πρέπει να κάνετε για την επισκευή βρεγμένου iPhone 3GS;

Καταρχήν, θέστε τη συσκευή σας εκτός λειτουργίας, γιατί διαφορετικά επιταχύνεται η διαδικασία οξείδωσης της πλακέτας.
Έπειτα τυλίξτε το iPhone 5 σε απορροφητικό χαρτί. Προσοχή: μην εφαρμόσετε πηγή άμεσης και έντονης θερμότητας, όπως π.χ. το πιστολάκι για τα μαλλιά ή το αερόθερμο, αφού η υπερθέρμανση μπορεί να προξενήσει περισσότερη ζημιά στη συσκευή σας.
Κατόπιν, επικοινωνήστε με το iPhone-SOS και οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα σας καθοδηγήσουν, ώστε να έχουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη συσκευή σας στα χέρια τους ή μας το αποστέλνετε απευθείας με κούριερ στα γραφεία της εταιρείας μας. Είναι κρίσιμο να μην αφήσετε πολύ χρόνο να περάσει, αν θέλετε να σώσετε το βρεγμένο σας iPhone 3GS.
Θα πρέπει να γνωρίζετε εξάλλου ότι για την επισκευή βρεγμένου iPhone 3GS είναι απαραίτητος ειδικός εξοπλισμός, όπως η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, που μόνο ένα εξειδικευμένο εργαστήριο μπορεί να διαθέτει.

Οι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν έλεγχο της συσκευής σας και θα σας ενημερώσουν για τις απαραίτητες επισκευές, αν η ζημιά δεν είναι ανεπανόρθωτη. Τόσο ο χρόνος, όσο και το κόστος για την επισκευή βρεγμένου iPhone 3GS εξαρτώνται από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν.

Στο iPhone-SOS έχουμε επισκευάσει μεγάλο αριθμό βρεγμένων συσκευών iPhone 3GS. Για τις επισκευές μας χρησιμοποιούμε πάντα γερά και ποιοτικά ανταλλακτικά.

Το 80% των βρεγμένων με γλυκό νερό συσκευών μπορούν να επισκευαστούν επιτυχώς. Το ίδιο ισχύει και για τις συσκευές που βράχηκαν από αλμυρό νερό, όπου το ποσοστό μειώνεται στο 60%. Και στις δύο περιπτώσεις τα ποσοστά επιτυχίας εξαρτώνται απο το πόσο άμεσα θα μας φέρετε τη συσκευή σας!

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!