Αλλαγή Μπαταρίας iPhone 6 Plus

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Αλλαγή Μπαταρίας iPhone 6 Plus

Αλλαγή Μπαταρίας iPhone 6 Plus

33 battery iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  15 λεπτά
  • Εγγύηση:  1 χρόνο
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Αλλαγή μπαταρίας iPhone 6 Plus

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας και σε 15 λεπτά να έχετε στα χέρια σας το iPhone 6 Plus με μια ολοκαίνουρια μπαταρία.

Αν δεν μπορείτε να μας επισκεφτείτε, αναλαμβάνουμε δωρεάν την αποστολή του κινητού σας στα γραφεία μας μέσω κούριερ. Εσείς απλά επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά και θα προγραμματίσουμε την αποστολή της συσκεύης σας άμεσα.

Μετά την πρώτη χρονιά χρήσης, οι περισσότερες μπαταρίες χάνουν την απόδοσή τους και μειώνεται η ταχύτητα φόρτισής τους, με αποτέλεσμα να χρειάζονται αλλαγή μπαταρίας. Ειδικά για το iPhone 6 Plus, η συνεχής χρήση του, επειδή δεν μπορείτε να το αποχωριστείτε σχεδόν καθόλου, προκαλεί υψηλή κατανάλωση μπαταρίας.

Αν έχετε παρατηρήσει οποιαδήποτε δυσλειτουργία στο αγαπημένο σας iPhone 6 Plus: αν η μπαταρία δεν φορτίζει σωστά ή η ένδειξή της πέφτει απότομα και η διάρκεια χρήσης της είναι μικρή, τότε σας συμβουλεύουμε να μας επισκεφτείτε άμεσα. Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε πιθανές λύσεις και να επιστρέψουμε το κινητό στα χέρια σας, σαν καινούριο.

Μετά την παραλαβή της συσκευής σας, το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας, θα διεξάγει έναν άμεσο και ενδελεχή έλεγχο. Με βάση τα ευρήματα που θα εντοπίσει, θα κρίνει αν είναι αναγκαία η αλλαγή της μπαταρίας και θα ζητήσει την έγκρισή σας για την άμεση αντικατάστασή της.

Για την συγκεκριμένη επισκευή, όπως και σε κάθε επισκευή που πραγματοποιείται στα καταστήματά μας, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ανταλλακτικά. Η μπαταρία σας θα αντικατασταθεί με μια καινούρια, ποιοτική μπαταρία. Έτσι θα μείνετε ευχαριστημένοι όχι μόνο από το service αλλά και τις οικονομικές τιμές μας.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα εργαστήριά μας για να σας δώσουμε ποιοτική και οικονομική λύση για το πρόβλημά σας. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα είναι σε πλήρη επαφή και συνεργασία μαζί σας, για να σας εξηγήσει το πρόβλημα και να σας ενημερώσει για οποιαδήποτε επισκευή ή αντικατάσταση εξαρτήματος χρειαστεί.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!