Επισκευή speaker iPhone 6 Plus

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή ηχείου iPhone 6 Plus

Επισκευή ηχείου iPhone 6 Plus

33 speaker iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  30 λεπτά
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή ηχείου iPhone 6 Plus

Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ανησυχητικό σύμπτωμα στο ηχείο του iPhone 6 Plus, επισκεφτείτε ένα από τα εργαστήριά μας για επισκευή ηχείου iPhone 6 Plus.

Μια από τις πιο συχνές και αναμενόμενες βλάβες της συσκευής σας είναι μια ενδεχόμενη δυσλειτουργία του ηχείου της. Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για ένα από τα τμήματα που, ανάλογα με τη χρήση, φθείρονται λόγω της σκόνης και της υγρασίας.

Συμπτώματα βλάβης

Αν το ηχείο της συσκευής σας έχει κάποια βλάβη, πιθανότατα έχει παρουσιάσει κάποιο από τα παρακάτω προβλήματα

  • Μειωμένη ή μηδενική ένταση ήχου
  • Κακή ποιότητα ήχου
  • Διακεκομμένη λειτουργία

Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσετε το χρόνο να περάσει, αν και εφόσον παρατηρήσετε ένα από τα παραπάνω φαινόμενα. Αν η βλάβη είναι σοβαρή, θα χρειαστεί επισκευή ηχείου iPhone 6 Plus και η συγκεκριμένη επισκευή απαιτεί πλήρη αποσυναρμολόγηση της συσκευής σας, γεγονός που κάνει απαιτεί εμπειρία και ειδική τεχνογνωσία.

Η ομάδα των τεχνικών μας, στα εργαστήριά μας, είναι ειδικά καταρτισμένη ώστε να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία σε επισκευές iPhone.

Επισκεφτείτε μας

Μην χάνετε χρόνο και ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματά μας.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έρθετε αυτοπροσώπως στο πλησιέστερο εργαστήριο μας, αναλαμβάνουμε δωρεάν την αποστολή της συσκευής σας με courier. Εσείς απλά καλέστε μας για να δρομολογήσουμε τη διαδικασία.

Σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον, με ειδικούς πάγκους εργασίας και εξειδικευμένα εργαλεία, ένας από τους ικανούς και έμπειρους τεχνικούς μας θα φροντίσει ώστε το πρόβλημα της συσκευής σας να διορθωθεί άμεσα και εγγυημένα.

Αφού προβεί στον απαραίτητο έλεγχο, θα σας ενημερώσει για την κατάσταση και το κόστος επισκευής και εφόσον έχει τη συγκατάθεσή σας θα προχωρήσει στην επισκευή ηχείου iPhone 6 Plus.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα ανταλλακτικά που χειρίζονται οι τεχνικοί μας προσφέρουν εγγυημένο αποτέλεσμα και είναι κορυφαίας ποιότητας, ώστε να επιστρέψει η συσκευή στα χέρια σας σαν καινούρια.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!