Επισκευή κεραίας wifi iPhone 6 Plus

 • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
 • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
 • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
 • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
 • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή antenna wifi iPhone 6 Plus

Επισκευή κεραίας WiFi iPhone 6 Plus

33 antenna wifi iPhone
 • Χρόνος επισκευής:  20 λεπτά
 • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 6 Plus.

Άμεση και αποτελεσματική επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 6 Plus στα εξειδικευμένα εργαστήρια iphone-sos. Γρήγορο και εγγυημένο service iPhone.

Το Wi-Fi είναι το Α και το Ω στη σύνδεσή σας στο internet, είτε βρίσκεστε στο σπίτι, στη δουλειά ή σε κάποιο δημόσιο χώρο (καφετέρια, βιβλιοθήκη, internet café) που προσφέρει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet. Χωρίς την κεραία του Wi-Fi θα νιώθετε αποκλεισμένοι από το διαδίκτυο και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας και φυσικά την απόδοση της συσκευής σας.

Αν για κάποιο λόγο, η κεραία Wi-Fi δεν λειτουργεί, ίσως αντιμετωπίσετε διάφορα ενοχλητικά προβλήματα όπως:

 • Αδύνατο σήμα της κεραίας
 • Αδυναμίας σύνδεσης
 • Εμφάνιση μηνύματος «no Wi-Fi”
 • Διακεκομμένη σύνδεση

Αντιμετώπιση βλαβών κεραίας Wi-Fi

Για να μπορέσετε να ξανασυνδεθείτε ασύρματα σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο, είτε πρόκειται για το οικιακό, είτε για κάποιο δημόσιο, θα πρέπει να γίνει λεπτομερής έλεγχος της κεραίας, ώστε να διαγνωστεί η πιθανή βλάβη.

Αν χρειαστεί επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 6 Plus, είναι απαραίτητη η μερική αποσυναρμολόγηση της συσκευής σας, γεγονός που απαιτεί ειδική τεχνογνωσία και εμπειρία στις επισκευές.

Σας περιμένουμε στα επισκευαστικά κέντρα iphone-sos

Στο iphone-sos, θα καταλάβετε τη διαφορά από την υποδοχή. Τα εργαστήριά μας αναλαμβάνουν κάθε είδους επισκευή της πολύτιμης συσκευής σας και ένας εξειδικευμένος τεχνικός είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας λύσει κάθε απορία.

Αν, μετά τον προσεκτικό έλεγχο, ο τεχνικός που θα σας εξυπηρετήσει κρίνει ότι η κεραία Wi-Fi χρήζει αντικατάστασης, θα ζητήσει την συγκατάθεσή σας για τη συνέχεια θα προχωρήσει σε επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 6 Plus. Θα έχετε ήδη ενημερωθεί για το κόστος και το χρόνο της επισκευής και θα έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τη διαδικασία.

Το ολοκαίνουριο ανταλλακτικό που θα αντικαταστήσει το χαλασμένο εξάρτημα θα είναι κορυφαίας ποιότητας και ιδιαίτερα προσιτής τιμής, ώστε να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα και να συνδεθείτε άμεσα και ασύρματα στο διαδίκτυο. Σε όλες τις επισκευές που πραγματοποιούνται στα iPhone-sos, οι τεχνικοί μας κάνουν χρήση ανταλλακτικών εξαιρετικής απόδοσης και αποτελεσματικότητας.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!