Επισκευή κεραίας wi-fi iPhone 6

 • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
 • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
 • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
 • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
 • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή antenna wifi iPhone 6

Επισκευή κεραίας WiFi iPhone 6 Plus

33 antenna wifi iPhone
 • Χρόνος επισκευής:  20 λεπτά
 • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 6

Επισκεφτείτε τα iphone-sos για την άμεση επισκευή της κεραίας Wi-Fi του iPhone6 σας, και συνδεθείτε άμεσα σε ασύρματο δίκτυο, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η σύνδεση με Wi-Fi είναι πολύ σημαντική για μια συσκευή σαν το iPhone 6, αφού σας προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο, από το οικιακό σας περιβάλλον, την εργασία σας ή οποιοδήποτε κοινόχρηστο χώρο με δωρεάν Wi-Fi.

Ενδείξεις βλάβης

Αν υπάρχει κάποια βλάβη στην κεραία Wi-Fi, πιθανότατα, θα παρουσιαστούν οι παρακάτω ενδείξεις:

 • Θα έχετε αδύναμο σήμα στις τηλεφωνικές σας κλήσεις
 • Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε σε ασύρματο δίκτυο
 • Θα εμφανιστεί το μήνυμα σφάλματος “No Wi-Fi”
 • Η σύνδεσή σας θα σταματήσει ξαφνικά

Χωρίς τη δυνατότητα χρήσης του δικτύου Wi-Fi, θα αναγκάζεστε να χρησιμοποιείτε συνεχώς τα δεδομένα που σας παρέχει ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας που έχετε επιλέξει, με αποτέλεσμα είτε να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε τη χρήση του διαδικτύου από το iPhone 6, είτε να χρεώνεστε υπέρογκα ποσά στο λογαριασμό σας, τη στιγμή που κάτι τέτοιο μπορείτε να το έχετε δωρεάν, μέσω Wi-Fi.

Επίλυση του προβλήματος

Αν, λοιπόν, χρειάζεστε άμεσα τη λειτουργία του Wi-Fi, θα πρέπει να προχωρήσετε σε αλλαγή της ελαττωματικής κεραίας Wi-Fi. Για την αντικατάσταση του εξαρτήματος, απαιτείται η πλήρης αποσυναρμολόγηση της συσκευής σας iPhone 6, οπότε σας συμβουλεύουμε να εμπιστευτείτε πλήρως τους έμπειρους τεχνικούς των iphone-sos για αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική εργασία.

Σας περιμένουμε

Ο τεχνικός που θα αναλάβει την επισκευή σας θα ξεκινήσει με ένα ενδελεχή έλεγχο για να εντοπίσει τη βλάβη. Στη συνέχεια και αν κρίνει απαραίτητο ότι χρειάζεται αλλαγή της κεραίας Wi-Fi, θα σας ενημερώσει για όλα τα βήματα που θα ακολουθήσουν καθώς και για το κόστος και τον απαιτούμενο χρόνο.

Αν έχει τη άδειά σας, θα προβεί στην αντικατάσταση της χαλασμένης κεραίας Wi-Fi για να επιστρέψει τη συσκευή σύντομα στα χέρια σας, με πλήρως ενεργοποιημένη τη λειτουργία της ασύρματης σύνδεσης.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί μας είναι κορυφαίας ποιότητας και υψηλής απόδοσης, προσφέροντας αξιόπιστες και εγγυημένες λύσεις σε κάθε επισκευή, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!