Επισκευή SIM card reader iPhone 6

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή SIM card reader iPhone 6

Επισκευή SIM card reader iPhone 6 Plus

40 sim card reader iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  1 μέρα
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή SIM card reader iPhone 6

Εγγυημένη και άμεση αντικατάσταση της SIM Card Reader στο iPhone 6, στα εργαστήρια iphone-sos.

Στο εσωτερικό της συσκευής σας iPhone 6 βρίσκεται ένας μηχανισμός που «διαβάζει» την κάρτα σας SIM, η SIM Card Reader. Η κάρτα SIM ακουμπά πάνω του σε 6 σημεία-επαφές, οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την καλή λειτουργία της κάρτας SIM. Οποιαδήποτε δυσλειτουργία εμφανιστεί σε αυτές τις επαφές, θα επηρεάσει άμεσα τη σύνδεσή σας.

Ο εσωτερικός μηχανισμός που κάνει την ανάγνωση της κάρτας SIM ονομάζεται SIM card reader. Διαθέτει έξι επαφές πάνω στις οποίες εφάπτεται η κάρτα SIM. Οι επαφές μπορεί να στραβώσουν, να διαβρωθούν ή να αποκολληθούν και να προκληθούν δυσλειτουργίες.

Ενδείξεις βλάβης

Οι επαφές της SIM Card Reader μπορεί υποστούν διάβρωση, αποκόλληση, ακόμη και να στραβώσουν. Θα το διαπιστώσετε, αν πέσουν στην αντίληψή σας ορισμένα από τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Η συσκευή δεν αναγνωρίζει την SIM και αναγράφεται στην οθόνη το μήνυμα”No SIM card”
  • Δεν έχετε πρόσβαση στο δίκτυο 3G/4G
  • Αδυνατείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις.

Για να σιγουρευτείτε ότι η βλάβη έχει να κάνει με τη SIM Card Reader και όχι με τη SIM, θα πρέπει να εισάγετε μια διαφορετική SIM. Αν το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει, τότε η επισκευή της SIM Card Reader στο iPhone 6 σας είναι η μοναδική και αξιόπιστη λύση.

Επίλυση του προβλήματος

Λόγω του ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία στο συγκεκριμένο εξάρτημα της SIM Card Reader, θα σας αποκλείσει από τη δυνατότητα σύνδεσης με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της επιλογής σας, η βλάβη είναι εξαιρετικά σοβαρή. Αν δεν διορθωθεί, το iPhone 6 είναι ουσιαστικά ανενεργό.

Ο έμπειρος τεχνικός μας που θα αναλάβει να φροντίσει τη συσκευή σας, θα αντικαταστήσει το ελαττωματικό εξάρτημα με ένα ολοκαίνουριο και αποδοτικό ανταλλακτικό.

Η συγκεκριμένη βλάβη είναι πολύ σημαντική. Χωρίς την σωστή λειτουργία του SIM card reader δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε με τον πάροχό σας.

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη θα χρειαστεί να αφαιρεθεί το χαλασμένο εξάρτημα και να αντικατασταθεί με καινούργιο, ανθεκτικό ανταλλακτικό. Μόλις ανοιχτεί η συσκευή σας και εντοπιστεί το πρόβλημα, θα ζητηθεί η συγκατάθεσή σας για τη συνέχεια και θα ενημερωθείτε για το κόστος και τη χρονική διάρκεια της επισκευής.

Σας περιμένουμε στα εργαστήρια του iphone-sos

Εμπιστευτείτε το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας για την αντικατάσταση και επισκευή της SIM Card Reader του iPhone 6 σας. Σε μικρό χρονικό διάστημα, θα παραλάβετε τη συσκευή σας, σε πλήρη λειτουργία, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!