Επισκευή SIM card reader iPhone 6S

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή SIM card reader iPhone 6S

Επισκευή SIM card reader iPhone 6 Plus

58 sim card reader iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  1 μέρα
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή SIM Card Reader iPhone 6S
Άμεση και εγγυημένη αντικατάσταση της SIM Card Reader στο iPhone 6S σας, στα εργαστήρια iphone-sos.

Εντός της συσκευής σας iPhone 6S βρίσκεται ένας μηχανισμός που αναλαμβάνει να διαβάσει την κάρτα SIM σας, η SIM Card Reader. Η κάρτα SIM εφαρμόζει πάνω του σε έξι διαφορετικά σημεία/επαφές, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την καλή λειτουργία της SIM. Οποιαδήποτε βλάβη εμφανιστεί σε αυτά τα σημεία, θα επηρεάσει άμεσα τη σύνδεσή σας.

Αυτός ο μηχανισμός που κάνει την ανάγνωση της SIM, ονομάζεται SIM Card Reader. Και αυτά τα έξι σημεία/επαφές που διαθέτει μπορεί να στραβώσουν, να διαβρωθούν ή να προκληθούν ζημιές και τότε να δυσλειτουργήσει η SIM.

Ενδείξεις βλάβης

Οι επαφές της SIM Card Reader μπορούν να υποστούν βλάβες, όπως διάβρωση, αποκόλληση ή και να στραβώσουν. Μερικά από τα συμπτώματα που μπορείτε να το διαπιστώσετε είναι τα εξής:

  • Η συσκευή δεν αναγνωρίζει την SIM και αναγράφεται στην οθόνη το μήνυμα «No SIM card»
  • Δεν έχετε πρόσβαση στο δίκτυο 3G/4G
  • Αδυνατείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις.

Για να διαπιστώσετε αν το πρόβλημα βρίσκεται στη SIM Card Reader, μπορείτε να εισάγετε μια διαφορετική SIM για να δείτε αν συνεχίζεται το πρόβλημα. Αν το πρόβλημα συνεχίσει, το iPhone 6S σας, χρειάζεται επισκευή της SIM Card Reader.

Επίλυση του προβλήματος

Λόγω της οποιαδήποτε δυσλειτουργίας στο εξάρτημα της SIM Card Reader, η βλάβη μπορεί να γίνει αρκετά σοβαρή καθώς θα σας αποκλείσει από τη δυνατότητα σύνδεσης με την εταιρεία της κινητής σας τηλεφωνίας, κάτι που καθιστά το iPhone 6S σας ουσιαστικά, ανενεργό.

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας, αναλαμβάνοντας την επισκευή της συσκευής σας, θα αντικαταστήσει αυτό το εξάρτημα με ένα καινούριο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικό.

Η συγκεκριμένη βλάβη είναι αρκετά σοβαρή, καθώς δεν θα έχετε πρόσβαση στον πάροχό σας.

Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα θα πρέπει να αφαιρεθεί το χαλασμένα εξάρτημα και να αντικατασταθεί με καινούριο, αποδοτικό ανταλλακτικό. Μόλις γίνει έλεγχος της συσκευής σας και εντοπιστεί το πρόβλημα, θα ζητηθεί η συγκατάθεσή σας για να προχωρήσουμε στην επισκευή και θα ενημερωθείτε για το κόστος και το χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρωθεί.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!