Επισκευή SIM card reader iPhone 6 Plus

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή SIM card reader iPhone 6 Plus

Επισκευή SIM card reader iPhone 6 Plus

45 sim card reader iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  1 μέρα
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή SIM card reader iPhone 6 Plus

Αν χρειάζεστε επισκευή του SIM card reader για το iPhone 6 Plus, τότε επισκεφτείτε ένα από τα εργαστήριά μας iphone-sos για να βρούμε άμεσα μια λύση.

Όλα ήταν μια χαρά με τη συσκευή σας, ώσπου μια μέρα ξαφνικά εμφανίστηκε το μήνυμα σφάλματος στην οθόνη που έγραφε «No Sim Card». Ακόμη κι αν δεν είχατε βγάλει την κάρτα από το κινητό σας, η κατάσταση είναι κρίσιμη. Είναι αδύνατο να πραγματοποιήσετε βασικές λειτουργίες όπως να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις, να στείλετε ή να λάβετε μηνύματα και να συνδεθείτε σε δίκτυο 3G/4G.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο μηχανισμός του Sim card reader διαθέτει έξι επαφές πάνω στις οποίες εφάπτεται η κάρτα SIM. Αν για κάποιο λόγο, οι επαφές αυτές στραβώσουν ή αποκολληθούν, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα δυσλειτουργίας στο iPhone 6 Plus, όπως τα αναφέραμε παραπάνω.

Σας συμβουλεύουμε, πριν απευθυνθείτε σε ένα από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, να δοκιμάσετε μια άλλη κάρτα SIM για να είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται στην κάρτα αλλά στην υποδοχή. Αν η κατάσταση δεν αλλάξει, τότε η συσκευή σας χρειάζεται επισκευή του SIM card reader.

Επίλυση της βλάβης

Μπορεί να μη συμβαίνει συχνά, όμως η συγκεκριμένη βλάβη είναι κρίσιμης σημασίας αφού αφαιρεί σημαντικές δυνατότητες από το κινητό σας και κυρίως από τη βασικότερη λειτουργία του, τις τηλεφωνικές κλήσεις. Η λύση είναι η αντικατάσταση του χαλασμένου εξαρτήματος με καινούριο ανταλλακτικό κορυφαίας ποιότητας.

Εμπιστευτείτε μόνο τα iPhone-sos

Η διαδικασία είναι απλή. Μόλις η συσκευή σας φτάσει στα χέρια ενός από τους του έμπειρους τεχνικούς μας, θα πραγματοποιηθεί ενδελεχές διαγνωστικό τεστ, ώστε να εντοπιστεί το ακριβές πρόβλημα και στη συνέχεια θα σας ανακοινωθεί η προτεινόμενη λύση. Ο τεχνικός μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και ερωτήση για τη διαδικασία επισκευής.

Με τη συγκατάθεσή σας, θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση του SIM card reader, με οικονομικό ανταλλακτικό υψηλής ποιότητας, ώστε το iPhone 6 Plus σας να αποκτήσει ξανά …ζωή!

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!