Επισκευή κεραίας GSM 3G/4G iPhone 6 Plus

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή antenna GSM 3G/4G iPhone 6 Plus

Επισκευή κεραίας GSM 3G/4G iPhone 6 Plus

33 antenna GSM 3G/4G iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  30 λεπτά
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή κεραίας GSM (3G/4G) iPhone 6 Plus

Αν έχετε εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα με την κεραία GSM (3G/4G) του iPhone 6 Plus, σας προσφέρουμε άμεση και εγγυημένη επισκευή κεραίας GSM iPhone 6 Plus.

Ενδείξεις βλάβης

Η κεραία GSM (3G/4G) είναι από τα εξαρτήματα της συσκευής σας τα οποία πιθανότητα να επηρεαστούν ή να καταστραφούν σε περίπτωση πτώσης αλλά και έντονης υγρασίας στο εσωτερικό. Χωρίς αυτήν, δεν θα έχετε πρόσβαση ούτε στο διαδίκτυο, ούτε σε τηλεφωνικές κλήσεις, γεγονός που θα «νεκρώσει» το κινητό σας και θα καταστήσει εντελώς άχρηστο. Επειδή ούτε εσείς, ούτε εμείς, θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να δρομολογήσετε τον έλεγχο του κινητού σας άμεσα και την επισκευή κεραίας GSM iPhone 6 Plus, ώστε να επισκευαστεί και να επιστραφεί στα χέρια σας σαν καινούριο.

Αν παρατηρήσετε πως η συσκευή σας iPhone 6 Plus:

  • Έχει αδύνατο σήμα
  • Δεν μπορεί να συνδεθεί καν
  • Λειτουργεί με διακεκομμένη σύνδεση

τότε υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται επισκευή η κεραία GSM (3G/4G).

Επίλυση προβλήματος

Η επισκευή κεραίας GSM iPhone 6 Plus στην περίπτωση βλάβης είναι μονόδρομος. Εμπιστευτείτε τους έμπειρους τεχνικούς μας και επισκεφτείτε άμεσα στο πλησιέστερο εργαστήριο iphone-sos.

Αφού παραλάβουμε τη συσκευή σας, είτε τη φέρετε αυτοπροσώπως, είτε τη στείλετε με courier εντελώς δωρεάν, θα γίνει ένα εξονυχιστιό διαγνωστικό τεστ για να εντοπίσουμε την έκταση της βλάβης. Με την άδειά σας, θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση της κεραίας με ένα εξαιρετικής ποιότητας ανταλλακτικό.

Ελάτε να γνωρίσετε τους ειδικούς μας

Σε κάθε επισκευή κεραίας GSM iPhone 6 Plus χρησιμοποιούνται κορυφαία ανταλλακτικά. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την άριστη γνώση του αντικειμένου από τους τεχνικούς μας προσφέρει εγγυημένα αποτελέσματα και άριστες υπηρεσίες, στις πιο χαμηλές τιμές.

Σας περιμένουμε άμεσα για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τη συσκευή σας και μια πιθανή βλάβη. Λόγω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας, οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να σας δώσουν εμπεριστατωμένες απαντήσεις σε κάθε ερώτηση και να επισκευάσουν με άψογο επαγγελματισμό και συνέπεια την χαλασμένη συσκευή σας.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!