Επισκευή δόνησης iPhone 6 Plus

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή μηχανισμού δόνησης για iPhone 6 Plus

Επισκευή μηχανισμού δόνησης σε iPhone 6 Plus

33 vibrator-buzer iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  30 λεπτά
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή μηχανισμού δόνησης iPhone 6 Plus.

Αν χρειάζεστε άμεση και εγγυημένη Επισκευή μηχανισμού δόνησης iPhone 6 Plus, επισκεφτείτε ένα από τα εξειδικευμένα εργαστήρια iphone-sos.

Γνωρίζατε ότι ένα μικρό εξάρτημα κολλημένο στη logic board είναι επιφορτισμένο με το να ενεργοποιεί τη δόνηση της συσκευής σας;

Ο μηχανισμός αυτός είναι ένας από τους πιο χρήσιμους και σημαντικούς, αφού προσφέρει δυνατότητα ειδοποίησης ακόμη και όταν το κινητό είναι στο αθόρυβο.

Εκτός αυτού, η δόνηση είναι απαραίτητη όταν βρίσκεστε σε δημόσιους χώρους με υπερβολικό θόρυβο ακόμη και αν και ο ήχος είναι ενεργός. Αν έχετε τη συσκευή στο χέρι σας ή στην τσέπη σας, η δόνηση θα σας ειδοποιήσει για τις εισερχόμενες κλήσεις ή τα μηνύματα, ή οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση.

Για τους λόγους αυτούς, οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία της δόνησης, είναι ζωτικής σημασίας για τη συσκευή σας iPhone 6 Plus.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να επιλυθεί το πρόβλημα της δόνησης του iPhone 6 Plus, θα χρειαστεί η αντικατάσταση του μηχανισμού της. Αρκεί μια επίσκεψη στα σύγχρονα εργαστήρια iphone-sos ή η αποστολή του κινητού σας με courier δωρεάν.

Μετά από τον αναλυτικό έλεγχο της συσκευής σας, θα ενημερωθείτε για τη κατάσταση και θα σας προτείνουμε την επισκευή μηχανισμού δόνησης iPhone 6 Plus, εάν αυτή απαιτείται.

Εμπιστευτείτε το πολύτιμο iPhone 6 Plus στον έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό μας, ώστε να το παραλάβετε άρτιο και επισκευασμένο, λίγη ώρα μετά.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία για τη διαδικασία, μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας στον τεχνικό που σας εξυπηρετεί για να ενημερωθείτε πλήρως για τον τρόπο επισκευής.

Η επισκευή μηχανισμού δόνησης iPhone 6 Plus θα πραγματοποιηθεί με τα καλύτερα και ποιοτικότερα ανταλλακτικά, σε προσιτές τιμές, με το καλύτερο και ασφαλές αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα εργαστήρια iphone-sos για να βρούμε μια λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αγαπημένο σας iPhone 6 Plus. Εμπιστευτείτε τους τεχνικούς μας και σύντομα θα έχετε τη συσκευή σας πίσω στα χέρια σας, σαν καινούρια.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!