Επισκευή δόνησης iPhone 6

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή μηχανισμού δόνησης για iPhone 6

Επισκευή μηχανισμού δόνησης σε iPhone 6 Plus

33 vibrator-buzer iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  30 λεπτά
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή δόνησης iPhone 6

Αν χρειάζεστε άμεση και αξιόπιστη επισκευή του μοτέρ της δόνησης του iPhone 6, εμπιστευτείτε το έμπειρο τεχνικό προσωπικό των εργαστηρίων iphone-sos.

Ο μηχανισμός της δόνησης είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για οποιαδήποτε συσκευή κινητού. Μπορεί να τεθεί σε λειτουργία τόσο σε χώρους με υπερβολική φασαρία (π.χ. ένα γήπεδο, ένα μπαρ) όσο και σε χώρους που δεν επιτρέπεται ο θόρυβος (π.χ. ένα σινεμά, ένα θέατρο, μια εκκλησία). Αν το κινητό είναι απλά κλειστό, θα ενημερωθείτε για τις ειδοποιήσεις μόνο όταν το ενεργοποιήσετε. Ενώ αν είναι σε λειτουργία δόνησης, θα αντιληφθείτε άμεσα οποιαδήποτε κλήση ή μήνυμα στη συσκευή σας iPhone 6.

Ενδείξεις βλάβης

Με τον καιρό, το μοτέρ της δόνησης μπορεί να φθαρεί ή ακόμη και να υποστεί κάποια βλάβη μετά από πτώση ή χτύπημα της συσκευής. Χωρίς τη λειτουργία της δόνησης, θα έχετε περιορισμένη χρήση της συσκευής σας. Αν λοιπόν, θέτετε τη συσκευή σε δόνηση αλλά η δόνηση δεν λειτουργεί, θα πρέπει να απευθυνθείτε στα εργαστήρια iphone-sos για να εντοπίσουμε τη βλάβη.

Αντιμετώπιση του προβλήματος

Για να προχωρήσουμε στην επισκευή του μοτέρ της δόνησης, θα πρέπει αρχικά να πραγματοποιήσουμε διαγνωστικό έλεγχο της συσκευής σας. Αν μετά τον ενδελεχές τεστ, ο τεχνικός μας αποφανθεί ότι η αλλαγή του μοτέρ είναι η μόνη λύση, θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση, το κόστος και το χρόνο επισκευής. Με την σύμφωνη γνώμη σας, θα συνεχίσουμε στην επισκευή, αλλάζοντας το ελαττωματικό ανταλλακτικό με ένα αποδοτικό, κορυφαίας ποιότητας εξάρτημα.

Ελάτε στα iphone-sos

Η επισκευή του μοτέρ της δόνησης του iPhone 6 θα στεφθεί σύντομα με επιτυχία και η συσκευή σας θα επιστραφεί στα χέρια σας, με ενεργοποιημένο τον τόσο χρήσιμο και λειτουργικό μηχανισμό δόνησης. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αλλά και τις οικονομικές μας τιμές.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!