Αλλαγή Μπαταρίας iPhone 6

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Αλλαγή Μπαταρίας iPhone 6

Αλλαγή Μπαταρίας iPhone 6 Plus

33 battery iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  15 λεπτά
  • Εγγύηση:  1 χρόνο
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Αλλαγή μπαταρίας iPhone 6

Οικονομική και εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας iPhone 6, άμεσα με μια επίσκεψή σας σε ένα από τα καταστήματα iphone-sos.

Εάν δεν έχετε χρόνο ή πρόσβαση σε ένα από τα εργαστήριά μας, θα αναλάβουμε την μεταφορά της συσκευής σας με έξοδα του iPhone-sos, μέσω courier.

Λίγα λόγια για τη βλάβη

Όπως και κάθε iPhone συσκευή, έτσι και το iPhone 6 χρησιμοποιείται κατά κόρον καθημερινά, με αποτέλεσμα να έχει ανάγκη συχνών φορτίσεων, που προσβάλλουν την υγεία της μπαταρίας του. Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, η ζωή της μπαταρίας ελαττώνεται και είναι επιτακτική η αλλαγή της για την καλύτερη λειτουργία του iPhone 6.

Αν υποπέσουν στην αντίληψή σας κάποια από τα παρακάτω συμπτώματα, υπάρχει ανάγκη για αλλαγή της μπαταρίας του iPhone 6:

  • Η μπαταρία διαρκεί λίγο
  • Αποφορτίζει ξαφνικά
  • Η φόρτιση είναι αδύνατη

Εάν, λοιπόν, η απόδοση της μπαταρίας, μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της συσκευής, έχει πέσει, μπορείτε να φέρετε το iPhone 6 στο πλησιέστερο εργαστήριο iphone-sos για να διαπιστώσουμε αν χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας.

Επίλυση της βλάβης

Το φαινόμενο πτώσης της απόδοσης της μπαταρίας του iPhone 6 είναι ένα από τα συνηθέστερα που αντιμετωπίζει η συσκευή σας μετά τον πρώτο χρόνο. Δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει γιατί για κανέναν λόγο, το γεγονός αυτό δεν συνδέεται με οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Η αντικατάσταση της μπαταρίας του iPhone 6 θα λύσει οριστικά το πρόβλημά σας.

Ελάτε σε ένα κατάστημα iphone-sos

Η έμπειρη τεχνική μας ομάδα θα επιχειρήσει ένα διαγνωστικό τεστ στη συσκευή σας, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα αναγνώρισης της βλάβης. Αν είναι απαραίτητη η αλλαγή της μπαταρίας του iPhone 6, θα ζητήσουμε την σύμφωνη γνώμη σας για την επισκευή και θα συνεχίσουμε με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα στην αντικατάστασή της.

Θα πρέπει να μας εμπιστευτείτε απόλυτα, καθώς το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει μεγάλη εμπειρία στις επισκευές iPhone και η συγκεκριμένη απαιτεί την πλήρη αποσυναρμολόγηση της συσκευής, γεγονός που την κάνει μια εργασία υψηλών απαιτήσεων.

Σε κάθε επισκευή iPhone, κάνουμε χρήση ολοκαίνουριων εξαρτημάτων υψηλής αποδοτικότητας, στις καλύτερες τιμές. Στα iphone-sos, η αλλαγή της μπαταρίας σας στο iPhone 6, να είναι επιτυχής και ασφαλής.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!