Επιλέξτε το μοντέλο για το οποίο χρειάζεστε άμεσα επισκευή οθόνης

Επισκευή οθόνης iPad air
Επισκευή οθόνης iPad mini 2
Επισκευή οθόνης iPad mini
Επισκευή οθόνης iPad 4
Επισκευή οθόνης new iPad 3
Επισκευή οθόνης iPad 2
Επισκευή οθόνης iPad 1

Επισκευή οθόνης iPad

Μήπως το αγαπημένο σας iPad έχει αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα στη λειτουργία του; Μήπως σας ταλαιπωρούν κάποιες δυσλειτουργίες που δεν μπορείτε να εξηγήσετε; Ή μήπως σας έπεσε κατά λάθος και ράγισε η οθόνη του ή δεν ανταποκρίνεται πια η οθόνη αφής του; Σίγουρα δεν πρέπει να σας πιάσει πανικός, αφού το εργαστήριό μας είναι στη διάθεσή σας για κάθε επισκευή iPad που θα χρειαστείτε. Φέρτε μας λοιπόν το iPad για να διαγνώσουμε το πρόβλημα.

Οι πιστοποιημένοι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας έχουν την απαραίτητη εμπειρία που τους επιτρέπει να ανιχνεύουν κάθε είδους πρόβλημα. Τα χρόνια της παρουσίας μας στο χώρο μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε το iPad τόσο καλά, ώστε να μπορούμε να σας ενημερώσουμε γρήγορα κι εύκολα ποια επισκευή iPad είναι απαραίτητη. Επίσης θα σας ενημερώσουμε για το κόστος της επισκευής iPad.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για κάθε επισκευή iPad χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ποιοτικά ανταλλακτικά, για εγγυημένη επισκευή iPad που θα αντέξει στο χρόνο. Επίσης, θα καθαρίσουμε τη συσκευή σας με τα ειδικά προϊόντα που διαθέτουμε και θα σας παραδώσουμε μια συσκευή που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από μια καινούργια!

Σας περιμένουμε λοιπόν στις εγκαταστάσεις μας, Ιουλιανού 4 στο κέντρο της Αθήνας, όπου διαθέτουμε για εσάς και χώρο πάρκινγκ κοντά στο μετρό Βικτώρια.