Αλλαγή μπαταρίας iPhone 5C

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Αλλαγή μπαταρίας iPhone 5C

battery iPhone

27battery iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  15 λεπτά
  • Εγγύηση:  1 χρόνο
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Το iPhone 5C σας συντροφεύει καθημερινά όπου και αν βρίσκεστε, η συσκευή είναι εξαιρετικά όμορφη αλλά και πολύ πρακτική. Λογικό είναι μετά από το πρώτο διάστημα έντονης χρήσης η μπαταρία του να αρχίσει να χάνει την αρχική της απόδοση. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κάνετε αλλαγή μπαταρίας iPhone 5C και να επανακτήσετε την αρχική απόδοση της συσκευής σας.

Βλάβη μπαταρίας iPhone 5C

Η μείωση της απόδοσης της μπαταρίας μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτή καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν την βλάβη. Τα συμπτώματα που θα παρατηρήσετε είναι συνήθως τα ακόλουθα:

Αδυναμία φόρτισης
Ξαφνική αποφόρτιση
Εμφανώς μειωμένη διάρκεια μπαταρίας
Η μπαταρία σας χρειάζεται να αντικατασταθεί με μια καινούργια, για να αποκαταστήσετε την αρχική απόδοση της αγαπημένης σας συσκευής πρέπει να κάνετε αλλαγή μπαταρίας iPhone 5C.

Αντιμετώπιση βλάβης

Αρκεί να βρεθείτε σε ένα από τα εργαστήρια μας. Αφού ελέγξουμε την συσκευή σας μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την βλάβη της μπαταρίας. Εάν χρειάζεστε αλλαγή μπαταρίας iPhone 5C αρκεί να μας το ζητήσετε και αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόλις μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Ελάτε στο κοντινότερο κατάστημα iPhone-sos

Ο τεχνικός που θα αναλάβει την συσκευή σας μπορεί να σας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του προσωπικού μας, επιτρέπει την προσφορά εγγύησης σε κάθε μας εργασία.

Ακόμη τα εργαστήρια μας είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και μηχανήματα. Οι πάγκοι εργασίας μας είναι ιδανικοί για την αλλαγή μπαταρίας iPhone 5C.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα υψηλής απόδοσης και ποιότητας. Το iPhone σας θα λειτουργεί σας καινούργιο αφού του εγκαταστήσουμε την νέα του μπαταρία.

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να βρεθείτε σε κάποιο από τα καταστήματα μας, σας προσφέρουμε λύση. Επικοινωνήστε με την εταιρία κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε. Αυτή θα αναλάβει να μας φέρει το iPhone σας και αφού ολοκληρώσουμε την επισκευή, θα σας επιστρέψουμε την συσκευή σας σαν να ήταν καινούργια.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!