Επισκευή SIM card reader iPhone 5C

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή SIM card reader iPhone 5C

38 sim card reader iPhone
  • Χρόνος επισκευής: 1 μέρα
  • Εγγύηση: 5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή Sim Card Reader iPhone 5C

Τα iphone-sos σας προσφέρουν άμεση και αποτελεσματική επισκευή Sim Card Reader για το iPhone 5c, στο ιδανικό περιβάλλον εργασίας, από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Χωρίς το Sim Card Reader η κάρτα σας δεν θα μπορέσει να «διαβαστεί» από τη συσκευή, ώστε να συνδεθεί με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που έχετε επιλέξει. Αν το χρήσιμο αυτό εξάρτημα φθαρεί ή εξαφανιστεί, τότε η συσκευή σας θα χάσει μέρος της λειτουργικότητάς της.

Ενδείξεις βλάβης

Αν έχετε τοποθετήσει μια κάρτα SIM στη συσκευή σας και

  • Η κάρτα SIM δεν αναγνωρίζεται
  • Η οθόνη εμφανίζει μήνυμα σφάλματος «Δεν υπάρχει κάρτα SIM»

..,τότε υπάρχει βλάβη στο SIM card reader σας  και χρειάζεται έλεγχος ή επισκευή από το εξειδικευμένο προσωπικό των iphone-sos. Πριν μας επισκεφτείτε, σας συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε να εισάγετε μία ή περισσότερες διαφορετικές κάρτες SIM για να επιβεβαιώσετε ότι η βλάβη εντοπίζεται στο Sim Card Reader και όχι στην ίδια την κάρτα.

Αντιμετώπιση βλάβης

Στα iphone-sos μπορούμε να αντικαταστήσουμε το φθαρμένο SIM Card Reader με ένα καινούριο ανταλλακτικό. Το νέο εξάρτημα θα είναι πλήρως συμβατό με τη συσκευή σας iPhone 5c, προσεκτικά επιλεγμένο από το τμήμα προμηθειών μας. Στα εργαστήριά μας iphone-sos ενδιαφερόμαστε για την καλή λειτουργία των συσκευών σας μετά την επισκευή, για αυτό και χρησιμοποιούμε μόνο ανθεκτικά και αποδοτικά ανταλλακτικά, στις καλύτερες τιμές.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια iphone-sos

Από την πρώτη στιγμή που θα εισέλθετε στον χώρο μας, θα καταλάβετε ότι πρέπει να μας εμπιστευτείτε για τη φροντίδα και την επισκευή της συσκευής σας. Διαθέτουμε το ιδανικό περιβάλλον εργασίας, με τα κατάλληλα εργαλεία και το πολύπειρο προσωπικό για να διεξάγουμε διαγνωστικούς ελέγχους, αλλαγές εξαρτημάτων και πλήρη αποσυναρμολόγηση της συσκευής σας, αν αυτό χρειαστεί.

Μια επίσκεψη στο πλησιέστερο iphone-sos θα σας λύσει όλες τις απορίες και ένας τεχνικός θα είναι άμεσα στη διάθεσή σας. Αν για κάποιο λόγο, αδυνατείτε να έλθετε αυτοπροσώπως στα εργαστήριά μας, θα αποστείλουμε courier, δωρεάν, για να παραλάβει τη συσκευή σας.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!