Αλλαγή Μπαταρίας iPhone 6S

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Αλλαγή Μπαταρίας iPhone 6S

Αλλαγή Μπαταρίας iPhone 6 Plus

32 battery iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  15 λεπτά
  • Εγγύηση:  1 χρόνο
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Αλλαγή Μπαταρίας iPhone 6S

Οικονομική και εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας iPhone 6S,άμεσα με μια επίσκεψή σας σε ένα από τα καταστήματα iphone-sos.

Εάν δεν έχετε χρόνο ή πρόσβαση σε ένα από τα εργαστήρια μας, αναλαμβάνουμε την αποστολή και την παράδοση της συσκευής σας εντελώς δωρεάν με δικά μας έξοδα.

Βλάβη μπαταρίας

Όπως και κάθε iPhone συσκευή, έτσι και το iPhone 6S χρησιμοποιείται συχνά στην καθημερινότητα, με αποτέλεσμα να χρήζει ανάγκης συχνών φορτίσεων, που προσβάλλουν την υγεία της μπαταρίας του. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, η ζωή της μπαταρίας ελαττώνεται και είναι επιτακτική η αλλαγή της για την καλύτερη λειτουργία του iPhone 6S.

Αν παρατηρήσετε κάποια από τα παρακάτω συμπτώματα, υπάρχει ανάγκη αλλαγής της μπαταρίας του iPhone 6S:

  • Η μπαταρία διαρκεί λίγο
  • Αποφορτίζει ξαφνικά
  • Η φόρτιση είναι αδύνατη

Εάν η απόδοση της μπαταρίας, μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της συσκευής έχει πέσει, μπορείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας να διαπιστώσουμε αν χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας.

Επίλυση της βλάβης

Η πτώση της απόδοσης της μπαταρίας του iPhone 6S είναι ένα από τα συνηθέστερα που προκύπτουν στην συσκευή σας μετά τον πρώτο χρόνο. Συνεπώς, είναι κάτι που δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει. Η αντικατάσταση της μπαταρίας του iPhone 6S θα λύσει οριστικά το πρόβλημά σας.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα iphone-sos

Η έμπειρη ομάδα των τεχνικών μας θα επιχειρήσει ένα διαγνωστικό τεστ στη συσκευή σας ώστε να αναγνωριστεί η βλάβη. Αν είναι απαραίτητη η αλλαγή της μπαταρίας του iPhone 6S, θα ζητήσουμε τη σύμφωνη γνώμη σας για να προχωρήσουμε στην επαγγελματική και μεθοδική αντικατάσταση της.

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε απόλυτα, καθώς το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει μεγάλη εμπειρία στις επισκευές iPhone και η συγκεκριμένη απαιτεί μια σειρά εργασιακών υψηλών απαιτήσεων όπως την πλήρη αποσυναρμολόγηση της συσκευής.

Σε κάθε επισκευή iPhone, κάνουμε χρήση ολοκαίνουριων εξαρτημάτων κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αποδοτικότητας, στις καλύτερες τιμές. Στα iphone-sos, η αλλαγή της μπαταρίας σας στο iPhone 6S, είναι απόλυτα επιτυχής και ασφαλής.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!