Επισκευή κεραίας GSM 3G/4G iPhone 6

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή antenna GSM 3G/4G iPhone 6

Επισκευή κεραίας GSM 3G/4G iPhone 6 Plus

33 antenna GSM 3G/4G iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  30 λεπτά
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή κεραίας 3G/4G για iPhone 6

Με μία επίσκεψή σας στo iphone-sos, σας προσφέρουμε άμεση και αξιόπιστη επισκευή της κεραίας 3G/4G για το iPhone 6 σας.

Θα ακούτε συχνά για τις συνδέσεις 3G/4G, αλλά γνωρίζατε ότι η συσκευή σας iPhone 6 διαθέτει μια κεραία στο εσωτερικό της, ώστε να συνδέεται με το διαδίκτυο, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε; Αυτή είναι επιφορτισμένη με το έργο σύνδεσης σας στο internet, μέσω της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που έχετε επιλέξει.

Ενδείξεις βλάβης

Σε όλους συμβαίνουν άτυχες στιγμές όπως μια πτώση της συσκευής από μεγάλο ύψος ή ένα χτύπημα σε αντικείμενο με μεγάλη δύναμη. Μια βλάβη στην κεραία 3G/4G είναι ένα από τα πιθανά σενάρια ενός τέτοιου δυσάρεστου περιστατικού. Παρατηρήστε προσεκτικά τη λειτουργία του κινητού σας και αν εντοπίσετε κάποια από τα παρακάτω συμπτώματα, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας:

  • Αδυναμία στο σήμα
  • Ανικανότητα σύνδεσης
  • Παύση σύνδεσης

Εάν μετά από πέσιμο ή χτύπημα, η συσκευή σας εμφανίζει κάποια από τα παραπάνω προβλήματα, τότε πιθανότητα χρειάζεται επισκευή κεραίας 3G/4G iPhone 6.

Αντιμετώπιση βλάβης

Μπορείτε να φέρετε αυτοπροσώπως τη συσκευή σας στο πλησιέστερο εργαστήριο iphone-sos ή να μας ενημερώσετε για το σημείο παραλαβής της, δωρεάν μέσω courier.

Μόλις το iPhone 6 έλθει στην κατοχή μας, ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα πραγματοποιήσει ένα διαγνωστικό τεστ για να εντοπίσει τη βλάβη. Εάν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι απαραίτητη η αλλαγή κεραίας Wi-Fi, τότε θα ενημερωθείτε άμεσα, για να μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη συνέχεια. Στην επισκευή, θα χρησιμοποιηθεί κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικό, όπως και σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε στα iphone-sos.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα εργαστήριά μας

Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις προσιτές τιμές, τις αξιόπιστες λύσεις, την άψογη εξυπηρέτηση και τις εγγυημένες επισκευές. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και ερώτηση για την διαδικασία της επισκευής αλλά για τη καλή λειτουργία της συσκευής σας iPhone 6 γενικά.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!