Επισκευή Ακουστικού iPhone 5S

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή Ακουστικού iPhone 5S

27 ear speaker iPhone
  • Χρόνος επισκευής: 30 λεπτά
  • Εγγύηση: 5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή ακουστικού iPhone 5S

Γρήγορη και επιτυχής επισκευή ακουστικού iPhone 5s, αρκεί να έρθετε στα εργαστήρια iphone-sos, για service iPhone από καταρτισμένους τεχνικούς.

Το ακουστικό είναι απαραίτητο μέρος της συσκευής σας. Εάν αυτό πάθει βλάβη μπορείτε προσωρινά να χρησιμοποιήσετε ακουστικά ή ανοιχτή ακρόαση, αλλά λόγω το ότι αυτές οι δύο λύσεις είναι ελάχιστα πρακτικές θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε επισκευή ακουστικού iPhone 5s.

Συμπτώματα βλάβης

Η βλάβη του ακουστικού γίνεται εύκολα αντιληπτή από τις παρακάτω ενδείξεις:

  • Η ένταση του ήχου στο ακουστικό είναι χαμηλή
  • Ακούγεται ένας θόρυβος σαν τρίξιμο
  • Δεν μπορείτε να ακούσετε καθόλου τον συνομιλητή σας

Λύση με την επισκευή ακουστικού iPhone 5s

Εάν και εσείς αντιμετωπίζεται προβλήματα όπως τα παραπάνω, υπάρχει μόνο μία μόνιμη λύση και αυτή είναι η αντικατάσταση του χαλασμένου εξαρτήματος με ένα νέο ανταλλακτικό.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα επισκευαστικά κέντρα iphone-sos

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας θα σας υποδεχτεί και θα παραλάβει την συσκευή σας. Αφού γίνει επιβεβαίωση της βλάβης του ακουστικού και έλεγχος του iPhone, για τυχόν επιπλέον προβλήματα, μπορούμε να προχωρήσουμε στην επισκευή ακουστικού iPhone 5s.

Η συσκευή σας θα ανοιχτεί με ασφάλεια, με την χρήση ειδικών εργαλείων. Αφού γίνει η προσεκτική αφαίρεση του ελαττωματικού ακουστικού, θα προχωρήσουμε στην άριστη εγκατάσταση του νέου σας ακουστικού.

Τα ανταλλακτικά που τοποθετούμε στην συσκευή σας είναι πάντα νέα εξαρτήματα, κορυφαίας ποιότητας. Αυτά προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή ακουστικού iPhone 5s.

Τα εργαστήρια των επισκευών είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο μοντέρνα επαγγελματικά μηχανήματα και με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την γρήγορα, επιτυχή και ασφαλή επισκευή ακουστικού iPhone 5s.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας, ή στείλτε μας δωρεάν την συσκευή σας, μέσω κούριερ. Εάν έχετε περισσότερες απορίες μπορεί να μας καλέσετε ή να επικοινωνήσετε απευθείας με ένα εκπρόσωπο μας στο live-chat.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!