Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι η εταιρεία μέσα στο 2020 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα iPhone SE 2, ένα νέο iPad Pro με 3D κάμερα ώστε να υπάρχει καλύτερη συνεργασία μεταξύ του και των νέων γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι για τις συγκεκριμένες συσκευές! Οι φήμες για τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας ακούγονται εδώ και πολλά χρόνια. Η δημοσίευση του Ming-Chi Kuo συμφωνεί με αρκετές από τις παλαιότερες φήμες με μόνη διαφορά τις ημερομηνίες κυκλοφορίας. 

iPhone SE 2

Σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις του Kuo νωρίτερα τον Οκτώβριο, ο διάδοχος του iPhone SE θα ανακοινωθεί μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους. Δημοσιεύσεις από το Nikkei και το Bloomberg υποστηρίζουν ότι η νέα συσκευή θα έχει ίδιο σχεδιασμό με το iPhone 8 και θα διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή με το iPhone 11. Η τιμολόγηση δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή όμως δεδομένου του ότι μιλάμε για ένα οικονομικό iPhone λογικά θα είναι κοντά στην τιμή του iPhone SE. 

iPad Pro

Ο Kuo πιστεύει ότι μπορεί να δούμε ένα νέο μοντέλο iPad Pro στις αρχές του 2020, με την πίσω κάμερα να διαθέτει 3D σένσορα ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει καλύτερη απόδοση στις λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας. Αυτή η πρόγνωση ταιριάζει με προηγούμενες δημοσιεύσεις του Bloomberg όπου λέγεται πως η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα νέα μοντέλα iPad Pro στο τέλος του 2019, παρόλο που εκεί δεν αναφέρθηκε κάτι για 3D κάμερα.

AR Glasses

Εντωμεταξύ ο Kuo περιμένει πως η Apple θα κυκλοφορήσει και τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας περίπου στην μέση του 2020. Νωρίτερα φέτος, ο αναλυτής προέβλεψε ότι η Apple θα ξεκινήσει την παραγωγή των AR γυαλιών στο τέλος του 2019 και μία παλαιότερη δημοσίευση ανέφερε ότι θα κυκλοφορήσουν το 2020. Αναφορές για τα AR γυαλιά βρέθηκαν επίσης στον κώδικα του iOS 13.

16″ MacBook Pro

Τέλος, ο αναλυτής προέβλεψε ότι το νέο MacBook Pro που αναμένεται να παρουσιαστεί είτε αργότερα τον Οκτώβριο ή νωρίτερα το 2020 θα διαθέτει νέο πληκτρολόγιο διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιούσε η Apple από το 2015 μέχρι τώρα όπου τα πλήκτρα του θα έχουν διαφορετικό σχεδιασμο και θα φαίνονται σαν να είναι ενσωματωμένα στην συσκευή δίνοντας μία διαφορετική αίσθηση στην πληκτρολόγηση.