Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini

front camera iPad

33front camera iPad
  • Χρόνος επισκευής:  Τηλ
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Το ευέλικτο iPad mini είναι εξοπλισμένο με μία ισχυρή ποιοτική εμπρόσθια κάμερα των 1.2 MP, που προσφέρει ευκρίνεια εικόνας σε High Definition.

Απαθανατίστε τις προσωπικές σας στιγμές και πραγματοποιήστε ποιοτικές βιντεοκλήσεις μέσω της επιτυχημένης εφαρμογής της Apple, FaceTime.

Μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας το μικρό tablet που μας προσφέρει τη δυνατότητα να έχουμε άμεση επικοινωνία με τις επαφές μας σε υψηλή ευκρίνεια!

Βέβαια, μια ατυχής πτώση ή χτύπημα μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην εμπρόσθια κάμερα της συσκευής σας. Παρατηρείτε συμπτώματα όπως σημάδια, νεκρά σημεία, κακή ποιότητα εικόνας ή και μη λειτουργία της κάμερας;

Τότε μη σας κυριεύσει το άγχος, αφού εμείς πραγματοποιούμε επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini.

Φέρτε τη συσκευή σας στο εργαστήριό μας του (Ιουλιανού 50, Αθήνα) κι αφήστε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο και να σας ενημερώσουν αν είναι αναγκαία η επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini. Αν ναι, θα φροντίσουν να αντικαταστήσουν άμεσα τη χαλασμένη front camera του iPad mini με ανθεκτικό ανταλλακτικό. Ή στείλτε μας την συσκευή σας με courier και θα την παραλάβετε άμεσα πλήρως λειτουργική ξανά μετά την επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!