Επισκευή θήκης SIM Case iPhone 6 Plus

  • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
  • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
  • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή SIM Card Case iPhone 6 Plus

Επισκευή SIM card case iPhone 6 Plus

10 SIM case iPhone
  • Χρόνος επισκευής:  10 λεπτά
  • Εγγύηση:  5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
[/fusion_text]

Επισκευή SIM card case iPhone 6 Plus

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη SIM card case του iPhone 6 Plus, απευθυνθείτε στα εργαστήρια iphone-sos για να σας επιλύσουμε άμεσα το πρόβλημα.

Το ξέρουμε ότι δεν μπορείτε να αποχωριστείτε ούτε λεπτό την αγαπημένη σας συσκευή iPhone 6 Plus, όμως κατά τη διάρκεια του χρόνου, ίσως παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του, το οποίο επιδέχεται επισκευή.

Για παράδειγμα ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο SIM card case, τη θήκη στην οποία τοποθετείται η κάρτα SIM, ώστε στη συνέχεια να εισαχθεί στη συσκευή. Με τον καιρό και τη χρήση, υπάρχει η πιθανότητα η θήκη αυτή να υποστεί φθορά, να σπάσει ή να ραγίσει. Επίσης, ένας ακόμη σοβαρός κίνδυνος είναι ότι, λόγω του μικρού μεγέθους της, είναι εύκολο να χαθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η επισκευή του SIM card case του iPhone 6 Plus κρίνεται απαραίτητη. Αν η SIM card case έχει χαθεί ή έχει υποστεί βλάβη, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για τηλεφωνικές κλήσεις και στην ουσία, χωρίς SIM θα σας είναι άχρηστο.

Ελάτε στα εργαστήρια iphone-sos για άμεση λύση

Σας περιμένουμε σε ένα από τα εργαστήριά μας για να επιλύσουμε το πρόβλημά σας και να αναλάβουμε την επισκευή της συσκευής σας. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έλθετε αυτοπροσώπως, αναλαμβάνουμε την αποστολή της συσκευής σας με courier, εντελώς δωρεάν. Εσείς απλά καλέστε μας για να προγραμματίσουμε την παραλαβή.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και επαγγελματικότητα, από την πρώτη στιγμή που θα παραλάβει τη συσκευή σας μέχρι την ώρα που θα σας την παραδώσει, επισκευασμένη και σαν καινούρια.

Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιηθεί είναι κορυφαίας ποιότητας, όπως κάθε ανταλλακτικό εξάρτημα που χρησιμοποιούμε στα εργαστήρια iPhone-sos. Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας εργάζεται με συνέπεια και προσοχή, ώστε στο μικρότερο χρονικό διάστημα, με το μικρότερο δυνατό κόστος, να έχετε παραλάβει την αγαπημένη σας συσκευή, επισκευασμένη, σαν καινούρια.

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!