Επισκευή Sim Card Case iPhone 5S

 • Τοποθετώντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά
 • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής – ποιότητας
 • Παρέχουμε Εγγύηση καλύτερης τιμής ακόμα και με τα έξοδα αποστολής
 • Εγγύηση life time για κάθε οθόνη
 • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ανθρώπινα με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Επισκευή Sim Card Case iPhone 5S

10 sim card iPhone
 • Χρόνος επισκευής: 2 λεπτά
 • Εγγύηση: 5 χρόνια
Οι τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
[/fusion_text]

Επισκευή SIM Card Case iPhone 5S

Στα iphone-sos σας προσφέρουμε εγγυημένη λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τη SIM Card Case του iPhone 5s.

Η θήκη στην οποία τοποθετείται η κάρτα SIM σας ονομάζεται SIM Card Case.

Μαζί με τη θήκη, η κάρτα SIM εισάγεται στη συσκευή ώστε να ξεκινήσει η πλήρης λειτουργία της. Λόγω του μικρού μεγέθους αλλά και εξαιτίας της φθοράς του χρόνου, η SIM card case μπορεί να φθαρεί ή ακόμη και να χαθεί. Για αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτεροι προσεκτικοί στον χειρισμό της κάθε φορά που βάζετε η βγάζετε την κάρτα SIM.

Ενδείξεις βλάβης

Μεταξύ άλλων, το μικροσκοπικό εξάρτημα μπορεί να έχει

 • Σπάσει
 • Φθαρεί
 • Ραγίσει
 • Χαθεί

Όποια κι αν είναι η δική σας περίπτωση, θα χρειαστεί να γίνει επισκευή ή αντικατάσταση του εξαρτήματος, αφού χωρίς αυτό, η εισαγωγή της κάρτας SIM στη συσκευή είναι αδύνατη.

Επίλυση του προβλήματος

Αν το μικρό εξάρτημα αντικατασταθεί με ένα καινούριο ανταλλακτικό, το πρόβλημα σας θα λυθεί άμεσα. Στα εργαστήρια iphone-sos διαθέτουμε το κατάλληλο ανταλλακτικό, όπως και εκατοντάδες άλλα ανταλλακτικά για κάθε επισκευή χρειαστεί το iPhone 5s.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήριά μας

Σας περιμένουμε στα εργαστήριά μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία για την επισκευή της SIM Card Case του iPhone 5s. Ένας έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει να πραγματοποιήσει ένα διαγνωστικό έλεγχο για να εντοπίσει το πρόβλημα και στη συνέχεια θα ζητήσει την άδειά σας για την επισκευή, ενημερώνοντας σας παράλληλα για το κόστος και το χρόνο που θα χρειαστεί.

Άμεσα και εγγυημένα θα έχετε την συσκευή σας iPhone 5s στα χέρια σας, επισκευασμένη και σαν καινούρια. Θα μπορέσετε να εισάγετε την κάρτα σας SIM, ώστε η συσκευή σας να έχει πλήρη λειτουργικότητα.

Οι οικονομικές μας τιμές, η ταχύτητα στο service και τα κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά είναι τρεις μόνο από τους λόγους που θα σας αφήσουν πλήρως ικανοποιημένους. Στα iphone-sos φροντίζουμε τις συσκευές σας με σαν να ήταν δικές μας, γιατί γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι για εσάς και ότι δεν μπορείτε να τις αποχωριστείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Εγγύηση εφ όρου ζωής

Έσπασε η οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch;

Καλέστε τώρα!